2777
2789

مقدار زیادش ژنتیکه

بعدش ورزش، تغذیه و محصولات پوستی مناسب

منم پوست خوبی ندارم چون ژن خوبی نداشتم 

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2 روز در هفته سرم aha 30 درصد بعدش کرم نیاسینامید و روغن درخت چای

بقیه روزا وقتی شب میشه رتینول میزنم و کرم هیالورونیک اسید 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

هیچی صورتمو با اب خالی میشورم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

چه تاثیری داشته ؟ من پوستم کدر و پرتقالی ه

دقیقا پوست پرتغالی رو نیاسینامید خوب میکنه بنظرم حتما امتحان کن. موقع شستشو شوینده ای که ترکیب aha داره استفاده کن که قوی باشه بعد از تونر محلول ضد جوش میزنی رو بینی و نقاط دیگه ای که نیاز داره میذاری جذب شه، جذب که شد اضافی رو پخش میکنی تا کامل جذب شه همش. 

بعدش سرم نیاسینامید میزنی صبر میکنی میتونی بعدش کرم زیر چشم بزنی و بعد از اون یه کرم مرطوب کننده نیاسینامید هم بزن

بعضی روزا میتونی به جای سرم نیاسینامید سرم گلایکولیک اسید (امیدوارم درست گفته باشم)  بزنی چون لایه بردار و مرطوب کننده خوبیه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
دقیقا پوست پرتغالی رو نیاسینامید خوب میکنه بنظرم حتما امتحان کن. موقع شستشو شوینده ای که ترکیب aha د ...

یک ماهه دقیقا این کار و می کنم‌مارک اردینری اما یکم فقط روشن شده  سوراخ ها هست هنوز 

یک ماهه دقیقا این کار و می کنم‌مارک اردینری اما یکم فقط روشن شده سوراخ ها هست هنوز

مطمعنی اصله؟ چه مدلش رو استفاده میکنی 

دقیقا پوست پرتغالی رو نیاسینامید خوب میکنه بنظرم حتما امتحان کن. موقع شستشو شوینده ای که ترکیب aha د ...

شما چه مارکی استفاده م کنید ؟ کرم نیاسینامید  هم داریم‌؟ من سرم شو دارم 

شما چه مارکی استفاده م کنید ؟ کرم نیاسینامید هم داریم‌؟ من سرم شو دارم

من اوردینری اصل پیدا نکردم و ترسیدم ریسک کنم ویتالیر تهیه کردم و واقعا راضیم، هم کرم هم سرم بعد 2 ماه پوست روشن نشده ولی شفاف شده هنوز منافذ ها دیده میشه ها ولی نرمال تره ظاهرش