دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
رسم ندارن ما که داریم خب نمیرم خونه اش صد سال نمیمیرم که
نمیفهمم واقعن . البته هرکی ی نظری داره . من ب شخصه احتراممو تو پاگشا کردن یا نکردن بقیه نمیبینم بیشتر توجهم رو شخصیت خانواده همسرمه . اینک طرف بی شخصیت باشه عینهو امل ولی هرروز هرروز مهمونی بخاطرم بده هزار تا کار برام بکنه چ فایده . کلا ادم گیری نیستم رو اینجور مراسمات
ببین هرچقد خودتو مشتاق دعوت شدن نشون بدی تو فامیلاش فکر میکنن کی هستن حالا اصلا انگار وجود ندارن هر ...
اره دیگ همون. عقد و نامزدی و عروسی فامیلا خودم دعوتم میکردم شوهرم مثل چی میومد خونه همه کیف میکرد بهش میگفتم ببین چ خوبه چرا فامیلای تو دعوت نمیکنن .میگفت صبر کن دعوت میکنن الان. ۳ .۴ساله میگذره دریغ از ۱ دعوت
اخه متاسفانه شعور هم ندارن. شوهرم خوبه ها ولی خانوادش بویی از آدمیزاد نبردن.خیلیم رو دارن اگر الان د ...
سرکوفت کارای ابلهانه اونارو ب شوهرتون نزنین . کلا ب روی خودتونم نیارید اینجوری همسرتون متوجه کارای خانوادهشون میشن از طرف دیگ رابطه شما و همسرتون بهترم میشه هربار ک با شوهرتون بحث کنید متاسفانه خانوادهشون بیشتر ب چششون میاد شمام از چشون میوفتید
از همین چیزا ریز ارتباطا شکل میگیره یاد میگیرن باهات چجوری برخورد کنن جدی بگیر و دیگه نرو فعلا خونه ...
مگ من میگم ساده بگیرن و ب خودشون اهمیت ندن ؟ من میگم فوکوسشون رو کیفیت زندگی خودشون باشه ن گیر اینکه خواهرشوهرش پاگشاش کرده یانه ؟ لازم نیس ک بره مهمونی حتما . همین مهمه ک مراسمای مهم همراه شوهرش بره سر بزنه و بیاد ن اینکه هی غر بزنه زندگیو براخودشون کوفت کنه .
منم خیلی کارا واسم نکردن بیخیال ولی واسم خیلی مهم نیستن
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم