2777
2789
عنوان

بهم میگن دخترت زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 87 پست
توروخداااااا نذار بچتو خورد کنن جواب بده گناه داره تو مادرشی رو خودت کار کن با ینفر یه دعوا سخت کن ت ...

خدا منو بکشه که اینقدر ضعیفم حیف این فرشته که دست مامانی مثل من هستن برم متخصص اعصاب و روان که حالمو بهتر کنم وقوی تر بشم

قدم دخترت مبارک باشه

بین اگه جواب شونو ندی مدام آزارت میدن

هرکی هر چی بهت گفت بگو ببخشید که خدا موقع آفرینش دخمل من در مورد قیافش با شما مشورت نکرده و نظر نخواسته

هیچ کی رو بی جواب نذار

محترمانه و دندان شکن جواب بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا منو بکشه که اینقدر ضعیفم حیف این فرشته که دست مامانی مثل من هستن برم متخصص اعصاب و روان که حالمو ...

اره برو مشاوره حتمااااا تو خودت اینجوری شوهرت چرا چیزی نمیگه؟ 

میخوام برم متخصص اعصاب و روان میگم شاید افسردگی بعد زایمان باشه چون اینجور پیش برم مطمئنم میشکنم از ...

اره کار خوبی میکنی ،داری خودتو نابود میکنی ، بچه دومته تجربه بیشتری داری و باید لذت بیشتری ببری از تک تک لحظات دخترت ،سر بچه اول چون بی تجربه ایم زیاد متوجه نمیشیم و بیشتر درگیر بزرگ کردنشونیم ،حتما برو 

خدا منو بکشه که اینقدر ضعیفم حیف این فرشته که دست مامانی مثل من هستن برم متخصص اعصاب و روان که حالمو ...

دختر منم پر مو و سبزه بود الان هنوزم پر موعه قربون موهاش ولی دیگه گندمی شده گاهی وقتام سفید میشه 🤣 یبار خواهرم گقتش قربون سیبیلات یه دعوایی راه انداختم دیگه کسی جرعت نداره چیزی بگه هرروز از موها بدنش تعریف میکنم حالا خودشیفته خودش هرصبح میگه چقدررررر موهای پام قشنگن بوسشون میکنه 🤣

باور میکنی منم دخترم چشاش رنگیه و موهاش حس میکنم الان داره روشن تر میشه و خیلی پوستش روشن تر شده نسب ...

حالا مگه چشم رنگی و سفید یعنی خشگل؟

اتفاقا خیلی از چشم رنگی ها  سفیدا بی نمک هستن

آدم دوست نداره نگاه شون کنه

اعتماد به نفس خودتو ببر بالا

اسی من باردار که شدم همش میگفتم خدایا یه دختر میخوام مثل سیندرلا ،بچه بدنیا اومد بقدری دخترم خوشگل ...

خدا دخترتون حفظ کنه عزیزم و بختو اقبالش هم قشنگ باشه مثل صورتش  

بیشترین چیزی که باعث شد دخترمو اینجور ببینن از دوران بارداریم بود که دوتاخواهرشوهرام خواب دیدن یه دختر خیلییی قشنگ و چشم رنگی و تپلی دارم بعد که دیدنش گفتن راسته که خواب زن چپه و ازونجا دیگه شروع شد حرف و حدیث 

بقول شما انشالله بختش خوب باشه

قدم دخترت مبارک باشهبین اگه جواب شونو ندی مدام آزارت میدنهرکی هر چی بهت گفت بگو ببخشید که خدا موقع آ ...

ممنون عزیزم باشه حتما سعی میکنم ازین ببعد قوی تر باشم و جواب بدم 

من کوچیک بودم

تو ی مراسمی چندین نفر ب مامانم میگن خودت اینقد خوشگلی دخترت چرا اینقد زشته

هیچ مامان منو با گریه بر میگردونن خونه

خیلی تغییر کردم الان

کامل ی دختر دیگه شدم😂

اتفاقا امسال تو ی مراسم باز همشونو دیدم

ایندفعه من گفتم مامان چقد اینا زشتن😂

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

حالا مگه چشم رنگی و سفید یعنی خشگل؟اتفاقا خیلی از چشم رنگی ها سفیدا بی نمک هستنآدم دوست نداره نگاه ...

اونایی که همشون بور و چشم رنگین ازشون توقع دیگه ای نداشته باش چون خودشون رو خوشگل ترین میبینن ولی از اقوام خودم بیشتر ناراحتم که بهم میگن حتما شوهرت ناراحته مثلشون نشده

خدا دخترتون حفظ کنه عزیزم و بختو اقبالش هم قشنگ باشه مثل صورتش بیشترین چیزی که باعث شد دخترمو اینجو ...

ایشالا همه بچه ها عاقبت بخیر بشن ،حالا دختر من خوشگل شد خواهر شوهرم چشم نداشت ببینتش ،اجازه نمیداد مادر شوهرم بهش محبت کنه دعواش میکرد ،ولی از ترس شوهرم جرات نمیکرد علنی رفتار کنه ،۱۰،۱۱ سال پیش سر یه جریانی من یکی دوماه نبودم ،انقد بچه منو اذیت کرده بود انقد زجرش داده بود گه وقتی برگشتم حسابش گذاشتم کف دستش کاری کردم که تو تاریخ بنویسن ،من تو یه طایفه بدی عروس شدم و خیلی بی زبون بودم در مقابلشون ولی برای دخترم بی زبون نبودم مادر شدم قوی شدم خیلی

هروقت اینطور گفتن بگو حلال زاده به داییش میرهبعدم بگو سرخ و سفید سیصد تومن حالا که رسید به سبزه هرچی ...

گفتم حلال زاده به داییش میره میگن این از شانسته از ۶ تا برادار فقط به اون که خیلی سبزه ست رفته