2777
2789
عنوان

دیگه کم‌کم دارم از دوستم میترسم

310 بازدید | 24 پست

بنظرتون دوستم چرا اینطور شده؟💔😂🥲

با یکی ک از بچگی میشناسمش ۶ ساله رفیقم.. ما ب شدت باهم صمیمیم. خیلی زیاد. میتونم بگم دلیل دلخوشی منه. یعنی نمیشه یه حرفی از دلم بگذره و بهش نگم. اون بعضی وقتا خیلی کم‌محلی میکرد. طاقت حرف زدن زیادو نداره. البته فقط بعضی وقتا. میبینم ک کم محلی میکنه و... ک حتی چندباری ناراحتم کرد.. چندماهیه ک یه چیزی باعث شد ما یه مدته جدا شیم و چیزای بدی برامون پیش بیاد. قبلنا بی‌محلی میکرد اما از وقتی اون اتفاق افتاد تا بحال انقدددد فرق کرد ک من دارم این روزا شاخ در میارم فقط. روزی چندباری زنگ میزنه ک حتی هفته ای ی بارم پیام نمیداد.. همش دنبال بهونس ک بریم بیرون. و میگه من بدون تو نمیتونم و... همشم میگه ما باید تا اخر عمرمون باهم باشیمو.. حس میکنم با اون اتفاقی ک افتاد قدرمو دونست. یا بنظرتون غیرطبیعیه؟؟ میشه بگید نظرتونو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد این که چی شده رفتارش با شما تغییر کرده نمیدونم

ولی پیشنهادم اینه هیچوقت همه ی زندگیتون رو برای دیگران تعریف نکنید، راز دار باشید، حریم و خط قرمز داشته باشید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ما همیشه همینطور بودیم..

در هر صورت این پیشنهاد منه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اشکال نداره 😊🦋اگه دوست نداری نگو ✨ولی شاید اینجا بعضیا بتونم کمکت کنن

ی دخترایی اومدن تو زندگیمون ک مثلا دوستامونن.. کلی باعث شده بین ما بهم بخوره. الان بعد از کلی ماجرا اونا دیگه باهامون نیستن.. میدونم این چیزی ک گفتم چیز مهمی نیس ولی چون اونا چون همینجا عضون نخاستم بگم.

دومیش اینه ک ما سالای اخر دبیرستانمونه. و متاسفانه باهم تو ی جا نیوفتادیم.  کلی دختر قرتی و بلانسبت بیشعور و.. ب پستش خورده. همشم ناله میکنه میگه من بدترین سال تحصلیمیه وقتی تو پیشم نیستی و.. این روزا خیلی میبنیم ناراحته

برا همین اینطوری شده باهام. با اینکه قبلا زیاد واسه هم مهم نبودیم..