2777
2789

از واکنشتون بگین وقتی مثلا برادرتون اومد گفت

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اومد گفت دوسش دارم

مامانم کلی باهاش حرف زد ک الان عاشق شدی کر و کور شدی

یوقت بعد دوسه سال به خودت نیای پشیمون شی بزنی تو صورت دختره ک قبلا ازدواج کردی

داداشمم همونجا قبول کرد ک هیچوقت پای این قضیه رو به زندگیش باز نکنه

راستش واسه ما یخورده سخت بود ک عروسمون ۵ سال با یکی دیگ زندگی کرده و داداشم مجرد بوده

اما خب پا روی اون حسا گزاشتیم و موافقت کردیم

البته هیچوقت هم پیش عروسمون حرفشو نزدیم و طوری وانمود کردیم ک اطلاعی نداریم و مهم نیست

سرباز بود مادر دختره گیرش اورد که باید دخترمو بگیری دخترش ۱۴ ۱۵ سالش بود فقط ما هم همه از دم مخالف بودیم بر نیومدیم از پسش عروسی گرفتن،از همون اولا اختلافا مشخص بود بعد یک سال طلاق ۲۵۰ میل هم مهریه گرفت خودش طلاق خاست قبلا هم یبار تو نامزدی حدا شده بود 

برادرم خیلی دوستش داشت دخالت‌های مادرش نذاشت زندگی کنن،هنوز بعد چند ماه بردارم افسرده هست جوون ۲۱ ساله

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
اومد گفت دوسش دارممامانم کلی باهاش حرف زد ک الان عاشق شدی کر و کور شدییوقت بعد دوسه سال به خودت نیای ...

الهی

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽
اومد گفت دوسش دارممامانم کلی باهاش حرف زد ک الان عاشق شدی کر و کور شدییوقت بعد دوسه سال به خودت نیای ...

چه خوب بودین