۳ ساله تو این محل هستم آشغالامو قشنگ درشونو میبندم بدون کوچکترین پارگی داخل کیسه زباله میذارم و میذارم دم در فرداش میخوام برم بیرون میبینم مال منو نبردن ، شده با همسایه همزمان گذاشتیم دم در بازم مال منو نبردن ، الانم از پنجره نگاه کردم دیدم اشغال منو بردن انداختن وسط پیاده رو نزدیک خونه همسایه بغلی ، دخترمو مدرسه بردنی باید دو ساعت هم آشغال به دست ببرم بندازم سرکوچه که خیلی دوره ، به نظرتون به کجا زنگ بزنم شکایت کنم؟
دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
همسایه طبقه پایین همیشه ی خدا آشغالاشو داخل پلاستیک میوه میذاره درشونم نمیبنده همینجوری میریزه کف پیاده رو ولی من برای راحتی اونا سفت میبندم میگم بذار نریزه جایی ولی فرداش میبینم مال همه رو بردن مال منو نه
دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برای ماهم یه تایمی اینکار رو کردن .ماهم داخل پلاستیک زباله میگذاریم. یه جوری برخورد میکنند انگار دارن لطف میکنند. اینم بگم شهر ما هرکسی درب خونش میگذاره