2777
2789
عنوان

خانوما الان خوشبخت ترن یا صد ها سال قبل

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم قدیم خیلی به زنها ظلم میشد چون درآمد نداشتن و همین الآنم خانمهایی که خانه دار هستند خیلیاشون ...

استقلال مالی خیلی خوبه ولی الان قانون کار بیشتر طبق اصول بدن مرد نوشته شده 

فرضا برای پریود اگه خیلی شدید باشه نمیشه بری دکتر بگی بنویس ک سه روز نرم سرکار 

یا کارفرما حتی اگه زن باشه هم قبول نمیکنه بهش بگی 

یا زنی ک بچه از دست میده فقط ده روز می‌تونه از کار فاصله بگیره و....

کللللا همیشه باید سختی بکشیم🥲🥲🥲

کلا زندگی بدون سختی نمیشه 😭😭😭

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
اگه میتونه بدون شک بهش بسپار اگه نه ازش متنفر نباش چون نمیتونه زندگی خودت زهر میشه

ازش متنفر نیستم چون طفلکی تلاششو می‌کنه و خب این مسئله خارج از حیطه اونه 

خیلی مضطربم حس میکنم قلبم انقدر ب سرم و گلوم نزدیکه ک میخواد خفه ام کنه

استقلال مالی خیلی خوبه ولی الان قانون کار بیشتر طبق اصول بدن مرد نوشته شده فرضا برای پریود اگه خیلی ...

اینم درسته ولی با این حال خود من به شخصه ترجیح میدم خانم مستقل باشه 

به دخترمم همیشه میگم باید اول کار درست داشته باشی بعد ازدواج کنی تا کسی نتونه بهت زور بگه

اسی شما شغلت را دوست نداری بنظرم

شغلم رو دوست دارم 

ولی تو محیطی هستم ک درک ندارن 

تو شرایطی هستم ک جسمم ی سری چیزا رو نمی‌کشه ولی ب کارفرما گفتم اونم زنه ولی درک نمیکنه شرایط افراد متفاوته

از طرفی ب خاطر مسائل مالی نمیتونم کارم رو کنار بذارم و اگه با شرایط ادامه بدم زندگی خودم ب خطر میوفته 

اینم درسته ولی با این حال خود من به شخصه ترجیح میدم خانم مستقل باشه به دخترمم همیشه میگم باید اول کا ...

مادر منم همینو می‌گفت 

ولی ب دخترت یاد بده همیشه نخواد خودش همه چی رو درست کنه وظیفه رو در حد خودش انجام بده...

شغلم رو دوست دارم ولی تو محیطی هستم ک درک ندارن تو شرایطی هستم ک جسمم ی سری چیزا رو نمی‌کشه ولی ب کا ...

فهمیدم چی میگی

من چندسال پیش جایی کار میکردم که بخاطر ملاحظاتی بیخود ادامه دادم

اگر عقل الآنم را داشتم یک لحظه تعلل نمی‌کردم و استعفا میدادم

یک ما دو ماه بی پولی و کشتن دنبال کار جدید می ارزید به اینهمه اضطراب

هر دوره ای سختی خودش را داره

اون زمان همه این شکلی بودن، براشون عادی بوده،

ووقتی شرایط قبل تر را میدیدن میگفتن چقدر شرایط ما خوبه

الانم همینه

فقط مهم بخت و اقبال

ولی در کل بدن زن ساخته شده واسه بچه داری نه مشاغل سخت، واسه همین وقتی از سرکار میای خونه، اونقدر خسته ای که حوصله بچه داری نداری دیگه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

من حتی خانمی میشناسم که کار نمیکنه و همسرش درآمد بالایی داره و درس خونده هست طوریکه بهترین خونه و بهترین ماشین زیر پای خانمه 

زندگیشون هم عالیه تقریبا ولی یه بار تو بحث دیدم خانم به خاطر مسائل مالی چطور توی بحث چیزی نمی‌گفت 

برای همین فکر میکنم همسر آدم وضع مالی خیلی خوبی داشته باشه با اخلاق خوب بازم ممکنه تو زندگی بحث پیش بیاد و اصلا خوشم نمیاد به خاطر مسائل مالی زن نتونه حرف بزنه

فهمیدم چی میگیمن چندسال پیش جایی کار میکردم که بخاطر ملاحظاتی بیخود ادامه دادماگر عقل الآنم را داشتم ...

دقیقا منم تو این شرایطم...نمی‌دونم چ کاری درسته... 

کاش میتونستم واضح بگم اون موقع می‌تونستی بفهمی عمق فاجعه در چ حده...

مادر منم همینو می‌گفت ولی ب دخترت یاد بده همیشه نخواد خودش همه چی رو درست کنه وظیفه رو در حد خودش ان ...

دقیقا اینو هم یاد میدم و خودمم همینطوریم 

چون مادر خودم سعی میکرد همه مسائل رو هندل کنه یاد گرفتم باید در حد خودم مسایل رو حل کنم و حل کردن همه چیز کار زن نیست