2777
2789
عنوان

بارداری با پیشاب

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 52 پست

اقایکیم منوراهنمایی کنه من الان چن روز عقب انداختم ببخشید یکم ریخت دور واژن آیا امکان بارداری هست دارم میمیرم ازترس؟؟ فردابیبی میزنم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه اخه تو گوگل میخونم میگن اره احتمالش هستو اینا برا شما این اتفاق افتاده هیچی نشده؟

ببین برا حاملگی یه دخول عمیق نیازه که اسپرم بتونه وارد لوله فالوپ شه اونم اگه تو دوران تخم گذاری باشی حالا اسپرمه برسه نرسه خودش کلی پروسه اس 

با  پیشاب اونم بدون دخول عمکلا امکانش صفره 😕

منظور من از خودم اینه که خیلی وقتا پریودم عقب افتاده استرس گرفتم نکنه باردارم که دیگه الان عادی شده پریودام عقب میوفته میفهمم از استرسه

ببین برا حاملگی یه دخول عمیق نیازه که اسپرم بتونه وارد لوله فالوپ شه اونم اگه تو دوران تخم گذاری باش ...

من امکان نداره عقب بندازم ولی الان عقب انداختم بنظرت باردارم دارم ازاسترس میمیرم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

پیشاب تو بعضی اقایون خیلیییی کم اسپرم داره شاید یکی دوتااونم همه اقایون نه بعضیا

قبلشم سرویس رفت پس دیگه خودمو با هرروز نیم گرم زعفرون سرویس نکنم نه ول کنم خودش میاد اره؟