2777
2789
عنوان

بارداری با پیشاب

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشی عزیزم

من خودم نامزدم چن بار این اتفاق افتاده برام 

حالاشااااایددد قدرت باروریت زیاد باشه بدون دخول حامله شی اونم با پیشاب. که احتمالش نیم درصده 

امکان نداره

یکم صبر کن پریود میشی

هرروز لیوان لیوان زعفران میخورم چرا نمیشممم

استرس نامزدی و مراسماش همیشه به تاخیر میندازه

چیز روتینیه

گاهی حتی اونایی که ۲۸ روزه ان رو ماه ها تعویق میندازه و واکنش عادی بدن به استرسه

۱۰ روز که چیزی نیس،نگران نباش

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

نمیشی عزیزممن خودم نامزدم چن بار این اتفاق افتاده برام حالاشااااایددد قدرت باروریت زیاد باشه بدون دخ ...

عه اخه تو گوگل میخونم میگن اره احتمالش هستو اینا برا شما این اتفاق افتاده هیچی نشده؟

اگر با پیشاب به این راحتی بود ۱۰۰۰تا بچه داشتم

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
عه اخه تو گوگل میخونم میگن اره احتمالش هستو اینا برا شما این اتفاق افتاده هیچی نشده؟

بابا پیشاب در صورتی ممکنه بگیره که رابطه سطحی نباشه

متوجهی؟

چون درصد کمی اسپرم تو محتویاتشه

حالا شما میگی قبلش سرویس رفته،و شک داری که پیشاب بوده یا نه

ول کن دختر احتمالش صفر درصدم نیست😁

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥