2777
2789
عنوان

دلم شکست از حرکت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 77 پست
من ایراد نکرفتم فقط پرسیدم چرا دوتا متفاوت میگرفتی.و خیلی ارام و بدون هیچ اخم و ناراحتی پرسیدم.

درسته اما گاهی میبینی از جای دیگه ناراحتن و متاسفانه چون نمیخان مشکلات کاریشون رو ب رومون بیارن اینجوری عصبانیتشون خالی‌میکنن 

حالا این بارم شما کوتاه بیا تا دفه بعد اگ گفتی چرا متفاوت نگرفتی این حرکتو نزنه😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ایراد نکرفتم فقط پرسیدم چرا دوتا متفاوت میگرفتی.و خیلی ارام و بدون هیچ اخم و ناراحتی پرسیدم.

میفهمم ولی زمانش نبوده البته من اصلا و ابدا کار همسر شمار رو تایید نمیکنم

من همش۱۸ سالمه نمیدونم حرفام ب دردتون بخوره یا نه عزیزم تو‌اینه زمونه ک‌ انقد وضعیت اقتصادی بد شده و ...

حرفتون درست.ولی منم از ۷صبح میرم سر کار تا ساعت ۲

بعدش کلی کار خونه

درس بچه

منم زنم انتظار دارم 

بخدا میگفت عزیزم خسته ام امشب واقعا نمیتونم برم خرید من بیشتر درک‌میکردم تا اینکه داد و‌بیداد بیخودی کنه با منت!

حرفتون درست.ولی منم از ۷صبح میرم سر کار تا ساعت ۲بعدش کلی کار خونهدرس بچهمنم زنم انتظار دارم بخدا می ...

اشکال نداره خب باز اونم ارزش قاعل شده پاشده رفته نصف شبی

الان من پریشب ب همسرم گفتم صبح بریم حلیم بخوریم خیلی دلم میخاد گفت بخدا خیلی کاردارم فردا پسفردا حتما میبرمت من ناراحت شدم اما ب روم نیاوردم الانم ک الانه هنوز یادش نمونده چ قولی داده انثد ک فکرش درگیره وگرنه ن خسیسه ن اهل منت 

اکثرا این حرکتاشون بخاطر موقعیت شغلیشونه

عزیزم اون بخت برگشته پیدا نکرده خب همین که پنیر ساده هم گرفته خوبهجای یه تشکر ساده برای تلاشش حداقلغ ...

غر نزدن واسشون سوال شده چرا دوتا یک شکل گرفتن

و اینکه گفتن شوهرشون بار اولش نیست این حرکات

ببین دوست خوبمگفتم پنیر هوس کردم گفت بریم بگیرمگفتم حوصله ندارم(چون سرما خوردم)گفت پس من میرم میگیرم ...

الهییی عزیزم کاش ما خانمها اینقدر روحمون لطیف و حساس نبود که بخاطرش اینقدر اذیت نشیم خیلی دلم میخواست مرد بودم زن بودن خیلی سخته خیلی