2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیاید بدبخت شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5424 بازدید | 172 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الانم بیداره میاد و میره دسشویی نفس سرد میکشه و قسم خورده جون دخترمونو ک فردا میفته دتبال کارا طلاق

اصلا ولش کن توجه نکن بهش بذار بیوفته طلاق مگه ب این راحتیه هر چقدرم زرنگ باشه وقتی داره درخواست طلاق میده باید نصف اموالشو بده ب تو مهریه اجرت المثل نفقه . بشین ببین چ غلطی میتونه بکنه . ولی خیلی داری اشتباه میکنی با این ضعفت . من خودم جدا شدم با یه بچه طرفم معتاد بود ولی همه ی این راه هارو تنهایی رفتم اون با مرده فرقی نداشت. 

خیالت راحت این هیچ جا نمیره،ساده تر از شما هم گیرش نمیاد که بالاسر زندگی و دخترش باشه،هرچند اگر من واقعا یه داداش داشتم که روانی بودنش به همه ثابت شده بود میدادم شوهرمو از ....دار بزنه

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
بعد خانمه ی دسته گلم‌دستشه عین همونی ک چن وقت‌پیش شوهرم واس من‌گرفته بودمنم ساعت۴ صبح یهو لرزه گرفتم ...

آیدی خانومه رو بردار عکس خودتو و بچتو شوهرتو براش بفرست

ایشالله هر دوشون تو همین دنیا تو آتیش بدبختی و فلاکت بسوزن

براشون آرزوی مرگ نه، آرزوی سوختن میکنم، آرزوی هر ثانیه مردن میکنم، آرزو میکنم به بدبختی بیوفتن، خار شن، از سگ کمتر شن

اصلا ولش کن توجه نکن بهش بذار بیوفته طلاق مگه ب این راحتیه هر چقدرم زرنگ باشه وقتی داره درخواست طلاق ...

از همه چیزایی ک داره فقط ی موتور ب اسم خودشه 

براشم مهم نیس هیچی فقط دخترمو میخاد بگیره ک اونم با حقه بازی پرونده روانی واسم  درس میکنه و میگیرتش واسه همینم میترسم فقط

حالم خیلی بد بود تمام بدنم‌میلرزید و گریه افتادم‌ اینم خابش سبکه بیدار شد فوراالانم‌جاشو عوض کرد و خ ...

عزیزم شوهر شما یه خیانتکاره 

با شما رابطه نداره چون با دیگران رابطه داره یه هرزس تورو خدا با حرف هاش خام نشو

هیچ مردی بدون نیاز جنسی نیست 

اگه. طرفت نمیاد احتمال اینکه باز خیانت میکنه هست 

اما بنظرم. تا کی میخوای فقط مچشو بگیری؟ 

درست حسابی اگه یبار دیگه کوچکترین خیانتی دیدی آبرو براش نذار و جدا شو هرجا زندگی کنی بهتر از زندگی کردن با یه احمق گاوه که هنوز بلد نیست آدم باشه

ارزش خودتو حفظ کن. چجوری میتونی خیانت ببینی! 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

عزیزم شوهر شما یه خیانتکاره با شما رابطه نداره چون با دیگران رابطه داره یه هرزس تورو خدا با حرف هاش ...

من هرگز تو نی نی سایت نظر راجب بد بودن یه مرد یا یک زن نمیدم اما شوهر تو کثافته هرچه زودتر جدا شو

خیالت راحت این هیچ جا نمیره،ساده تر از شما هم گیرش نمیاد که بالاسر زندگی و دخترش باشه،هرچند اگر من و ...

داداش من بخاطر ازدواج فامیلی فقط از لحاظ عقلی ی کممم مشکل داره ک اونم اصلا کسیو ازار نمیده و کاری ب کسی نداره

از همه چیزایی ک داره فقط ی موتور ب اسم خودشه براشم مهم نیس هیچی فقط دخترمو میخاد بگیره ک اونم با حقه ...

وای دهنتو ببند زن هم انقد ساده؟بخدا دلم می‌خواد بزنمت یعنییییییی چی مگه میتونه الکی روانی جلوت بده تورو خدا به خودت بیا

از همه چیزایی ک داره فقط ی موتور ب اسم خودشه براشم مهم نیس هیچی فقط دخترمو میخاد بگیره ک اونم با حقه ...

مگه پرونده روانی به همین سادگیاس

خام نشو دختر

من جات باشم همین الان میرم یه شکایت تنظیم میکنم که وقتی زر زد بندازمش به اجر شکایتو 

مردک هیز هرزه