2777
2789
عنوان

کیا دستشوییشون تو حیاطه

| مشاهده متن کامل بحث + 25987 بازدید | 391 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکدومشون قبول نمیکنن من ۱۵ ساله دارم تلاش میکنم تو اهوازهمیشه بشون میگم بابا سرمای استخون سوز ندید ...

خخخخ

درست میگی البته به نظر من  اوج سرما رو تو شهرهای دیگه ندیدن 

ی زمانی مثلا اومدن این شهرهای سردسیر که اوج سرماشون نبوده 

من اصفهان سه چهار بار بودم اونم آبان و آذر به هیچ عنوان دیگه نمیخام و نمیتونم تجربه کنم 

اسی. بالکن نایلون بزنید هم جلوی دید گرفته بشه هم گرم بشه باد نیاد داخل ی هواکشم بزارید. خیلی خوب می ...

ساختمون خانوادگیه شاکی میشن هی میگن ریدی تو شکل خونه منتظرم یکم پول بیاد دستم پنجره بزنم کل بالکونو

سلام دوستان عزیزمن خودم اهوازم عرضم به خدمتتون که اهوازیا به سرمای ۱۰ درجه میگن استخون سوز 😅😅😅😅ک ...

اصلا قبول ندارم این قضیه رو حالا ما عادت نداریم بقیه ادمایی ک از شهرا دیگه میان دووم نمیارن چی؟ حالا شما شاید بدنت عادت داره

وای 

در مورد اهواز انقد با سوز حرف زدید همش دارم فکر میکنم خدایا منظور کدوم سرمای سوزناک؟

آخه سرمای خاصی نداریم که 

من خودم جنوبم و نزدیک اهواز و مرتب در حال رفت و آمد به اهواز 

اقواممون هم اهوازن 

روزی در مورد سوز ندیدیم و نشنیدیم

حالا سالی شاید یک ماه هوا سرد بشه 

اما آنچنان سوزناک هم نیست 

کلا خوزستان دو دما داره 

گرما و بهاری 

چون جنوب رطوبت داره یخ می‌کنی منم بوشهرم زیاد سرد نیست اما همونی هم که هست قشنگ میزنه به استخون 

ما شب یلدا می خواستیم بیایم اهواز داری میترسونیم 🤣🤣

خواهر شوهرم که میگه اصلا سرد نیست هوا عالیه🙄

یه ژاکت بزار دم دست واسه رفتن دستشویی من به گل ها آب میدم رو تراس یا دوست دارم برم بشینم تراس تو سر ...

چقدر تو منی من دوست دارم برم دم‌در چای بخورم بشینم به روبه رو نگاه کنم🤣کاشکی یکم حیاطمون زمستون آفتاب میدید تو سایه خیلی سوز داره

اصلا قبول ندارم این قضیه رو حالا ما عادت نداریم بقیه ادمایی ک از شهرا دیگه میان دووم نمیارن چی؟ حالا ...

الان که هنوز سرد نشده پاییزه 

حالا اونو ولش کن 

یه شیشه های ریلی هستن میزنن برای تراس چندین تیکس بعد هر چندتاشو بخوای میتونی باز کنی یا ببندی از اونا بزار 

خواهرشوهر من داره 

یه اسمی هم دارن یادم نمیاد