قندیل میبندم تا میرم واقعا چجوری میرید؟ تازه دخترم ۴ سالشه اونم باید بره البته مال ما تو بالکنه مسیرش کوتاهه اما هوای یخخخخخ مسیر کوتاه بلند نداره اونم سرمای اهواز میزنه به استخونتتتتتت نابود میشی تو ۱ دیقه
من دیگه برقا رو روشن میکنم میرم بگید یکی باهاتون بیاد چاقو ضامن دار هم داشته باشید منم گفتم شاید جن بوده ولی جن چرا باید برق رو قطع کنه یا وقتی بیاد که مرد تو خونه نیست سگ همسایه هم خیلی صدا میداد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خونه هابی ک داریم میسازیم دستشویی گذاشتیم توی حیاط اصلن نمیخام توی خونه باشه از بس بو میپیچه تو خونه ، چون منطقه گرم سیر هستیم بهتره توی حیاط باشه یک دو ماه زمستون میشه تحمل کرد
من به گل ها آب میدم رو تراس یا دوست دارم برم بشینم تراس تو سرما چای و قهوه بخورم، واسه اینحور وقت ها یه ژاکت یا خیلی سردتر بشه کاپشن کلاه دار دم دستم هست
ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.