2777
2789
واقعا تعریف کن ما هم امیدوار بشیم چرا نمی تونم باور کنم که شانس زندگیمون بگه که امام در عصر ما ظهور ...

دیدم همه تو خیابونا و بیرون از خونه ها منتظریم، و میدونیم قراره آقا بیاد همه با خوشحالی آسمونو نگاه میکردن،،، 

و ناگهان یه لحظه یه چیزی مثل ستاره دنباله دار رد شد و نور شدید و آقا از اسمون اومد رو زمین، و دقیقا همون لحظه  ولی دنیا فهمیدن ایشون تشریف آوردن...

و آقا دونه دونه میرفت خونه های مردم مشکلشونو حل میکرد 

وقتی نوبت ما شد، اومدن وارد خونه شدن، و رفتن تو اون اتاقی که از همه ساده تر بود نشستن و ما همه از شدت هیجان رو پا بند نبودیم، که دیدم آقا اسم منو صدازدن، و منو برادر و یکی از خواهرام رفتیم در محضرشون، ایستادیم 

و من انگار داشتم از تموم غصه ها و عذاب هایی که تحمل کرده بودیم براشون میگفتم و همه شو کامل گوش میدادن، و با همین گوش دادنشون انگار میدونستیم دیگه مشکلاتمون حل شد،  حتی آخربار گفتن فلان جا خودتم مقصر بودی، پس ناراحت نباش....

و بلند شدن رفتن🩵☘️

چهره شونو کامل دیدیدم 

چشمای درشت که زیرش کبود شده و کاملا مشهود بود 😭

صورتشون کمی کشیده بود بینی کشیده و لباهای مبارکشون نازک نبود 

لباس سبز تیره پوشیده بودن، یه شال سبز رو سر مبارکشون انداخته بودن،،، 

دقیقا همه چیشون یادمه درحالیکه بقیه خوابهام یادم میره

بهم گفتن خوابتو به کسی نگو، اما من میگم چون خودمم دچارشک شده بودم، و حالا با تمام وجود به باور رسیدم 

همیشه جمعه ها دعای فرج میخوندم، پروفایلم تو مجازی اکثرا اللهم عجل لولیک الفرج بود و هست، و این باعث شد بر سرم منت بزارم بیان به خوابم .

البته نمیدونم علتش اینا بود یا چی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش انقد اروم اقامون میومدن که ترس این چیزارو نداشتیم یا شایدم ترسوندنمون و قرار نیست این اتفاقای وح ...

عزيز جان مطمعن باش اگر دنيا آروم باشه كسي حضرت رو نميخواد ايقد بايد مردم مضطر بشن كه نياز ب منجي داشته باشن و قدرشو بدونن

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

واقعا تعریف کن ما هم امیدوار بشیم چرا نمی تونم باور کنم که شانس زندگیمون بگه که امام در عصر ما ظهور ...

نوشتم گل بیا بخون☘️

دنبال یه نقاشم تا چهره آقامونو براش توصیف کنم و اونم بکشه که همه یه تصوری از چهره مبارکشون داشته باشن

🔴 واکنش شیعیان در برابر خروج سفیانی چه باید باشد؟

🌕 از امام صادق علیه‌السلام پرسیدند:

وقتی سفیانی خروج می‌کند، ما چه کار کنیم؟ حضرت فرمودند: «مردان چهره خود را پنهان کنند. بر زنان و فرزندان مشکلی نیست و چون بر پنج شهر شام مسلط شد، شما به سوی ولی امر خود حضرت مهدی عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف کوچ کنید.

سپس کافران آن‌قدر هم‌دیگر را می‌کشند تا اینکه سرانجام سفیانی بر همه آنها غلبه می‌کند و حکومت پنج شهر از شام (فلسطین، اردن، دمشق، قنسرین و حمص) را به دست می‌گیرد و در اثر جنگ بین این سه دسته، شام به ویرانه مبدل خواهد شد.

📗بحار الانوار، ج۵۲، ص۲۷۲

داعش كجا سفياني كجا

🔴 واکنش شیعیان در برابر خروج سفیانی چه باید باشد؟🌕 از امام صادق علیه‌السلام پرسیدند:وقتی سفیانی خر ...

میخواستم لینک بذارم تشد کلیپش هم هس که رائفی پور از قول یکی از علما میگه که سفیانی همون داعش هس

من خیلی دوست دارم ایمانم زیاد بشه 

اطلاعاتم بره بالا چیکار کنم 

شما این چیزا رو از کجا میدونید 

اخه نت سرچ میکنی زیاد چیزایی جالبی نداره

میشه راهنمایی کنید لطفاً 

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔
هرلحظه منتظر اقام 😭😭هر لحظه ثانیه به ثاتیه...دعامیکنم خودش ظهور کنه شیاطین امام زمان دروغین رو نتو ...

جریان چیه؟

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

امام صادق ازکجامیدونست هزاروخورده ای سال پیش گفته روزی میرسه مرداخودشونوشبیه خانومامیکنن خانوماشبیه ...

این چیزها از همون هزارو خورده ای سال بوده چیزای ششاقی نیست 

من نبودیم و نمیفهمیم اون زمان چیشده و چی بوده فقط گفتن و باور کردیم و حاظر نیستیم حتی چیزیو ببریم زیر سوال چون ترسوندنمون 

هر جا ترسی هست از اونجا فرار کنین چون پایین ترین ارتعاشو داره 

در ضمن من در اصل کاری به امام یا ..نداشتم گفتم اینها همش تجربه های ذهنیه  

سفیانی همون داعش بود

شووووووخی

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

سفیانی همون داعش بود

ی ازداعش بدترم ک حالا اومده

بیدا که گفتین اتفاق افتاده منظورتون چی بود کدوم حادثه

🌠بداء چیست؟!

🌠عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ  أَبِيهِ عَنِ  اِبْنِ أَبِي عُمَيْرٍ عَنْ  هِشَامِ بْنِ سَالِمٍ وَ  حَفْصِ بْنِ اَلْبَخْتَرِيِّ وَ  غَيْرِهِمَا عَنْ  أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: فِي هَذِهِ اَلْآيَةِ :  «يَمْحُوا اَللّٰهُ مٰا يَشٰاءُ وَ يُثْبِتُ »  قَالَ فَقَالَ وَ هَلْ يُمْحَى إِلاَّ مَا كَانَ ثَابِتاً وَ هَلْ يُثْبَتُ إِلاَّ مَا لَمْ يَكُنْ .

🌠امام صادق عليه السلام راجع بآيه(۴۱ سوره ۱۳)«و خدا آنچه را خواهد محو ميكند و ثبت ميكند» فرمود: مگر نه اينست كه محو شود چيزى كه ثابت بوده و ثبت شود چيزى كه نبوده (و بدا چيزى جز اين نيست).

🌠 الکافي ج ۱، ص ۱۴۶

يعني خيلي از نشونه ها و حوادث اتفاق نيوفته ولي ظهور انجام بشه 

دعا كنيم 

این چیزها از همون هزارو خورده ای سال بوده چیزای ششاقی نیست من نبودیم و نمیفهمیم اون زمان چیشده و چی ...

خب یعنی شما میگی اون دنیا وجود نداره ؟؟

یا امام زمان نمیاد؟

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔