2777
2789
من شنیدم یکی از علما گفتع بودن سفیانی همون داعش بود ولی به خاطر رشادتی که مدافعین حرم کردن و از خودگ ...

نه بابا الكي گفته 

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

خسف بیدا یکی دیگه از علائم حتمی ظهوره.خسف به معناى فرورفتن هست‏ و بیداء سرزمينیه ميان مكه و مدينه.خسف بیدا یعنی سفيانى بعد از اینکه مطلع میشه امام از مدینه به سمت مکه میرند یک سپاهی میفرسته برای دستگیری امام زمان خود سفیانی شرکت نمیکنه در این نبرد.این سپاه وقتی به محل بیداء میرسه فرو میره در زمین

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه)🌱🪽

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من باردارم نمیدونم چرا با دیدن این تاپیک ی حسی مثل ترس و بغض ب سراغم اومده تپش قلب گرفتم نمیتو ...

منم باردارم نترس بابا

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه
نه بابا الكي گفته

بیدا که گفتین اتفاق افتاده منظورتون چی بود کدوم حادثه

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه)🌱🪽

بنظر منم نزدیکه طبق اتفاقاتی که داره رخ میده و احادیث که درباه اخرالزمانه ولی خیلی عجیب یعنی ما میبی ...

آخ چ شود خدای من😍 برا منم خیلی عجیبه 

یکی ک هزار ساله غریبه از آل پیامبره هم اسم اونه شبیه اونه میاد و... میخوام فقط بخاطر اون لحظه دیدار زنده باشم و همه این مصیبتای قبل ظهور رو پشت سر بزارم 

بودن آدمایی که اصلاباورنداشتن بعدازتجربه نظرشون عوض شده خب ازخواب بیدارمیشیم بعدش چی فقط نگاه میکنیم ...

موضوع اینه ما به یه چیزایی که چپوندن تو سرمون اعتقاد داریم و و اتفاقا ذهن چیزایی رو سر راهمون قرار میده که هی بیشتر سر درگم بشیم 

آخ چ شود خدای من😍 برا منم خیلی عجیبه یکی ک هزار ساله غریبه از آل پیامبره هم اسم اونه شبیه اونه میاد ...

دقیقا منم فکر میکنم اگر این چند سال قرار باشه خدا کنه عمرم به دنیا باشه و ببینم

چی بگم اصلا طبیعی نیست انگار ترس و استرسم

ب هیچی فکر نکن 

ب دنیا اومدن بچه فکر کن 

خدا هست 

امام زمان دستش رو سرمون

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه
من تجربه هام خیلی زیااااده خیلی چیزا رو تجربه کردم …..هر موقع تونستین از ذهن و بازیهاش رها بشین اون ...

باشه 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚