2777
2789
عنوان

ی خانمی هست اینستا چهار صبح بلند میشه شاغل هم هست واقعن مغزم هنگ کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3642 بازدید | 197 پست
خوش بحالشون من که برعکسم ۲۴ ساعتم قابلیت خواب دارم بازم کم میاد

خودمم همینم به خدا اینقدر زجر میکشم از دست شوهرم کل هفته که ساعت ۷ از خونه میزنه بیرون باید بیدارشم یه جمعه رو هم ساعت ۷/۵میاد بالاسری صدام میکنه من دیگه محلش نمیدم جمعه ها تا ۹/۵میخوابم.پسرم هم مثل خودشه خیلی خوابش کمه.

من ازدواج نکرده بودم شبا ۸ میخوابیدم بعداز ظهرها دو ساعت روزهای تعطیل تا ۱۱ و۱۲ یادش بخیر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم بلاگر وقتی میاد یعنی دروغگویی و چرندیاتهیچ خانم شاغلی ساعت چهار صبح پانمیشه بره رب انار بپزه یا ...

یه بلاگری بود تازه زایمان کردع بود و افسردگی بعد زایمان هم تقریبا گرفته بود .قبلش هم هرروز خرید سیسمونی و تبلیغ لینور اونور . یه روز استوری کرد داشت یه کتاب میخوند بعد گفت تازگیا دارم زبان میخونم پیش فلان مربی و فلان موسسه.‌یعنی اینا انقد مردمو بلانسبت خر فرض کردن. زن تو تا دیروز حامله بودی یه ساعت تو خونت نبودی همش خرید و تبلیغ . بعد کی رسیدی زبان بخونی. به نظرم خیلیاشون درامدشون حلال نیست واقعا از دروغ دارن پول در میارن

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
این خیلی بده

بدترش اینجابودتوهمه سالهاهمه. رومسخره میکرد وبهشون برچسب بی سلیقه وتنبل میزدالان نه کسی به ایشون مدال دادنه بقیه مجازات کردن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

همسایه ما بلاگره دختره ۱۵ سالگی با یکی فرار کرد و گرفتنشون و برشون گردوندن پسره ۱۸ سالش بود این دوتا را دادن به هم هر روز پسره دعوا میکرد و فحش و کتک کاری دختره تو عقدش حامله شد و میخواست بچه را بندازه گفتن چون سنت کمه خطرناکه بعد دختره یه پیج داره نوشته بود با مخالفت همه ما با هم ازدواج کردیم!!!!! و حاصل عشقمون دخترمه!!!!!!! و ... یعنی میبینیمش از خنده میپکیم خواستم بگم مجازی همش دروغه

یه فامیل دارم ازوقتی یادم میاداین یامیشست یاجارومیکردیادرحال پخت پزبود یکباریادنمیدم یه ذره خونش. به ...

من ۲۶ سالمه بخدا پادرد و کمردرد بیچارم کرده بچه هام کوچیک بودن حتی روزی سه بار جارو برقی میکشیدم الان هفته ای یبار شده،یهو ۱۳،۱۴ کیلو سبزی میگرفتم تنها پتک میکردم میشستم خرد و سرخ و بسته بندی میکردم الان آماده ی خرد شده میگیرم راحت، خودمونو بکشیم که چی آخه،آخرشم بگن مگه تو خونه چیکار میکنی؟؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
یه بلاگری بود تازه زایمان کردع بود و افسردگی بعد زایمان هم تقریبا گرفته بود .قبلش هم هرروز خرید سیسم ...

همشون زندگیاشون فیک و بر پایه دروغ هستش و من در تعجبم از این حجم از دنبال کننده که دارن

انگار ما دوست داریم یکی بهمون دروغ بگه و زندکیشو بکنه تو چشممون

خیلی مضحکن بخدا ۵ صبح جوجه میپزن بمونه واس نهار . 😂

ا 5 صبح جوجه نمیپزیم اما آماده میکنیم برای ناهار 

مضحک هم نیستم 

تشکر ازتون

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
لایف استایل و زندکی و شرایط مردم متفاوتهاحتمالا زندکی شما هم برای خیلی ها مضحکه

برو بابا لایف استایلشون بخوره تو سرت . یا خودتم از این بلاگرای مفت خوری یا خیلی احمقی که باور میکنی کاراشونو 

خوب چرا نشه ! میدونی چقدر بدنش سالمتراز ماست که تا ۸ ۹ صبح میخوابیم؟! من یه تایمی مجبور بودم اون ساع ...

من صبح زودبیدارمیشم شایدتوهفته دوبار نهارم اینجور درست کنم البته اینکارتوتایم صبحونه همسروبچه هام انجام میدم وهمراهشون ازخونه میزنم بیرون اگربخوام هرروزاینکارکنم بعدیکماه بدنم جوابم میکنه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
نوش جانتونمن تا پنج و نیم سرکارمقطعا هفت صبح تا هفت شب که بیرون از منزل هستم دیگه توان دو مدل در طول ...

سبک زندگی ما خاصه

چون همسرم شیفت شب هست گاهی گاهی هم روز کاره

منم که خودم شاغلم

در کنارش همسرم کار دوم هم داره

دخترم هم هر غذایی نمیخوره

بخاطر همین مجبورم حداقل دو نوع بذارم

اینم بگم فرزم....مواد غذایی محیا باشه کل مراحل اماده سازی دو نوع غذا برام بیشتر از یک ساعت زمان نمیبره

پختشم دو سه ساعت

من چهار و نیم میرسم خونه مجبورم حتما نا شش و نیم یک غذای پخته داشته باشم چون دخترم ساعت ۶/۵ شام میخوره

تا میرسم خونه میرم اشپزخونه.....اما دیگه ساعت ۹ به بعد تقریبا دیگه کاری ندارم

لعنت به ذات و وجودت افغانی....