2777
2789

۵۰سالشه 

گردنش عمل میخاد

کمرش عمل 

هردو زانو ها عمل میخاد 

کوچک شدگی مخچه ام داره 

از ۳۵سالگی اینطور شد و همش داره درد میکشه نمیدونم اخه چرا انقدر باید عذاب بکشه نمیدونم چ دکتری ببرم چیکار کنم براش دلم کبابه و هیچ نمیدونم ...

هرچه در جستن آنی ،آنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم💔ایشالله زودی حالشون خوب بشه.... 

هر وقت میام نی نی سایت یه غمی به بقیه غمام اضافه میشه...خدایا خودت به مردم سرزمینم آرامش و سلامتی عطا کن🤲

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مامان من از ترس اینکه یبوست نشه موقع دستشویی و م د ف و ع آنقدر درد داره و میگه میسوزه مقعدش که وقتی میاد از دستشویی بیرون گشاد گشاد راه می‌ره و وزن از دست داده و بی قوت شده تازه غذا و برنج و مواد نشاسته دار نمیتونه بخوره قندش می‌ره بالا فشارش هم پایین اومده هر شب قبل خواب از نگرانیش خودم قلبم تیر می‌کشه قلبشم از استرس و عصبی شدن  درد می‌کنه تازه فشار چشم هم هس

بچه ها خوشحالم که میبینم خییییلیاتون عشق به ماماناتون تو دلهای مهربونتون هست... تا میدونید از  جون براشون مایه بذارید که دوراز جون یه روز مثل من حسرت یک لحظه کنار مادر بودن و استشمام بوی تنش به دلتون نمونه... تا می تونید بوسش کنید.. که بعدها طعم  این بوسه ها رو می فهمید که چقدر شییییرین بودند و قدر ندونستید .. خدا براتون حفظشون کنه و تا ۱۰۰ سال براتون بخندن انشاالله

اسی جان بزن تو نت.. سویق جو خیییلی استخوان گردن و کمر رو پر میکنه... ۴۰ روز ناشتا یک ق غ.. من خودم ت ...

خیرببینی هرچی برا استخوان خوب بود یادت اومد بگو 

هرچه در جستن آنی ،آنی