2777
2789
عنوان

ترس از سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 50 پست

من دو بار سزارین شدم

دفعه اول تا دم در اتاق عمل عالی بودم یهو که خوابوندنم رو تخت قالب تهی کردم و تا آخر عمل گریه میکردم

ولی واقعا نه ترس داشت نه درد

دفعه دوم با تمام وجود از لحظه لحظه اش لذت بردم 

چون میدونستم دیگه تکرار نمیشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بیست و چهار ساعت بعد از عمل کلا سرپا بودم و بدون همراه کارهامو میکردم و حتی مرخص شدم و بیست تا پله رفتم بالا خخخخخ. چون بچه زردی داشت سه روز موند بیمارستان و مامانمینا‌ بیشتر پیش بچه بودن. چهارمین روز کوتاه و یواش رفتم سر کار. روز سوم یواش و پیاده از خونه رفتم تا بیمارستان که سیصد متر فاصله داشت. روز پنجم عمل هم نشستم پشت فرمون خخخخخخخ دیگه از روز شیشم هفتم اینا با بچه تنها بودم و بزرگش کردم. اولش ناشیانه.

همینقدر کمه مدت عمل؟؟؟

آره،برا من از وقتی رفتم تو اتاق عمل تا وقتی پسرم دنیا اومد یه رب یا ۲۰ دقیقه شد

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چقدر تو ریکاوری نگهتون داشتن؟؟

تا وقتی تقریبا حس به پاهات برگرده تو ریکاوری هستی 

برا من یه مقدار طول کشید ولی هیچ نگرانی ای هم نداشتم،برا خودم دراز کشیده بودم،هرازچندگاهی پرستار می‌گفت ببین میتونی پاتو تکون بدی،بعد حدود یک ساعت و نیم یکم که پامو تکون دادم اوردنم بخش ولی حس بدی هم نداشتم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بچه هم پیش خودتون بود یا بردنش؟؟

بچه رو یه بار برام آورد بهش شیر دادم،بعدش از دور دست و پاشو که تکون میداد میدیدمش

بچه رو یه بار برام آورد بهش شیر دادم،بعدش از دور دست و پاشو که تکون میداد میدیدمش

وااای خدااااا چه حس خوبیییی😭😭😭😭کاش منم بتونم ب ترسم غلبه کنم لذت ببرم از زایمانم😭😭😭😭😭

وااای خدااااا چه حس خوبیییی😭😭😭😭کاش منم بتونم ب ترسم غلبه کنم لذت ببرم از زایمانم😭😭😭😭😭

من از زایمان طبیعی وحششششت داشتم،کل تاپیکای در مورد زایمان طبیعی رو خونده بودم و بازم اصلا استرسم کم نمیشد،اینقدر التماس خدا کردم تا خودش برنامه سزارینمو جور کرد😁هرچی باشه مطمئن باش از طبیعی بهتره