2777
2789
عنوان

ترس از سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 50 پست
وااای ینی شما اصلا ترس نداشتین؟؟؟

خیـــــر

هم تجربه بیهوشی کامل دارم هم بیحسی

باور کن فوقلادس

خواهرم ده روز قبل من طبیعی زایمان کرد یا امام حسین هیچ نگم برات😁خوشبحالت ک عمل میشی

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
اون چیه دیگه؟ دوسالو نیم پیش عزیزم راحت تر از اون چیزیه فکرشو بکنی به نینیت فک کن که قراره ببینبش چ ...

فکر میکنم ذوق میکنم اما یهو نگران میشم و میترسم دوباره😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا ترس نداشتین؟؟؟و اینکه هیچی حس نکردین؟؟؟حتی حرکت چاقو روی شکمتون رو هم حس‌ نکردین؟؟؟

اصلااا گلم نه دیگه حس نمیکنی بی حسی میزنن یه ربعه تمومه  بعدشم با شیاف و مسکن قابل تحمله 

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

شما کی زایمان کردید؟؟ اخه منو یکی ترسویند بحث از امبولی و اینا کرد خیلی ترسیدم 😭😭

به عوارضی که ممکنه پیش بیاد اصلا فکر نکن و استرس به خودت نده،توکل به خدا کن و اصلا نترس

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من نگران بعدش نیستم 😂😂نگران حین عملشم😭😭😭

خب نباش آخه واقعا قرار نیست چیزی بشه یا بیهوشی  که متوجه نمیشی چیزی یا بی‌حسی که حتی اکه استرس بگیری قرصی آمپولی جیزی میدن بهت‌تو به‌حالت خواب بیدار میری اصلا متوجه نمیشی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

استرس الان برات بدترین چیزه دختر بخدا بعده سزارین میخای بگی من سر این اونهمه استرس کشیدم 

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببین نگرانیت خیلییی بیخوده من هم تجربه طبیعی دارم هم سزارین یعنی والا سزارین صد در هزار بهتر بود

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

استرس الان برات بدترین چیزه دختر بخدا بعده سزارین میخای بگی من سر این اونهمه استرس کشیدم

فقط میخوام زودتر تموم شه و برگردم خونه خودم و دیگه ام به بارداری و زایمان فکر نکنم 😂😂😂😂

جدییی؟؟؟؟وای خدا کاش عمل منم اینقد راحت باشه😭😭😭

مطمئنرباش همینطوره،بی حسی میزنن بهت و اصلا دردی حس نمیکنی،یه پرده هم کشیدن جلوتر اصلا چیزی نمیبینی،بعدش پاهات بی حسه که اصلا فشار به خودت نیاز تکونشون بدی و حس بد بگیری،استراحت کن حس پاهات هم زود برمیگرده،برا درد بعدش شیاف میزنی و اصلا نگران نباش در هیچ موردیش

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اونجا کامل هواتو دارن و هر موردی داشته باشی برات رفع میکنن،تا بخوای استرس بگیری و حالت بد بشه تموم شده رفته،کلش ۲۰ دیقه میشه