2777
2789

با اجازه اسی دوستان میشه لطفا نظر بدید میخوام نظر تک تکتون رو بدونم مادر همسر من توی بحث پشت تلفن با همسرم گفت که دیگه خانمت رو نیار اینجا به جاری هاش بی احترامی میکنه(من فقط مثل خودشون جوابشون رو دادم)حالا که همسرم گاهي میره پدر پیرش رو ببینه مادرش میگه همسر و بچه هارو بیار من اعصابم خورد بود اینطور گفتم الان 11ماهه نرفتم بنظرتون من برم سانس از حرفش بگذرم یا نع؟؟؟اینم در نظر بگیرید دخترم دنیا اومد دیدنش نیومد

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

پشت سرم کلی بد گفتن به شوهرم یه جوری که از چشش بندازیم 

برا بچها م دعا کردن مریض شن امروز مهمونی تحویل نگرفتم طلبکار شدن از اون موقه ک شوهرم طلبکاران گفت از قلب درد دارم میمیرم 

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه اسی دوستان میشه لطفا نظر بدید میخوام نظر تک تکتون رو بدونم مادر همسر من توی بحث پشت تلفن با ...

بگو اول اون بیاد دیدن بچه بعد من میام

بگو تحت هیچ شرایطی شان بچمو پایین نمیارم

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
بگو اول اون بیاد دیدن بچه بعد من میامبگو تحت هیچ شرایطی شان بچمو پایین نمیارم

افرین منم به همسرم همین و میگم

اول بیاد بچه ی من رو ببینه منم برم اونو ببینم هرچند همسرمم ک الان میره پدرش رو میبینه من مجبورش میکنم چون خیلی پیره

افرین منم به همسرم همین و میگماول بیاد بچه ی من رو ببینه منم برم اونو ببینم هرچند همسرمم ک الان میره ...

خب پس ولشون کن اگه همسرت مجبورت نمیکنه

نرو اصلا

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
خب پس ولشون کن اگه همسرت مجبورت نمیکنهنرو اصلا

نه بابا همسرم خودشم به زور من میره مننم بخاطر رضایی خدا میگم بره اون پیرمردو ببینه هرچند همون پیرمردم کم بهم ظلم نکرد وقتی 17ساله بودم خدا ازشون نگذره

با اجازه اسی دوستان میشه لطفا نظر بدید میخوام نظر تک تکتون رو بدونم مادر همسر من توی بحث پشت تلفن با ...

نه نرو. ولی اگه همسرت گفت بریم، زورت کرد، برو و رسمی باش اونجا و زود برگرد.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتون https://www.ninisite.com/discussion/topic/15007685/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?page=1برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1