بچه ها من از بچگی چاق بودم ده کیلو کم میکنم ۲۰ کیلو برمیگرده بخدا از خودم متنفرم ... حاضرم طلاهامو بفروشم عمل کنم ..توروخدا موردی بوده ببینین عمل معده کرده باشه چیزیش شه؟ بلاگرا میکنن همه م سالم
عروسی دخترش بود میخواست خوشگل بشه عمل کرد فوت کرد خوب وقتی مادر عروس بمیره عروسی تا یک سال حداقل عقب میفته منظورم این بود چون نزدیک مراسم رفته بود عمل کرده بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم به ابن فکر کن معده رو کوچک کنن چطوری ممکنه خطرناک نباشه.باورزش لاغرکن.با
صدبار لاغر کردم ، دوباره چاق شدم بخدا باورتون نمیشه مدتهاست از ته دلم نخندیدم ..صدها بار تو مغزم خودمو میکشم از این حال رهاشم ... خانواده ی سرزنش گری هم دارم ... جلوشون غذا میخورم از بچگی و الان هم لقمه هامو میشمردن ...بابت اون عادت کردم پیششون غذا نخورم و قایمکی بخورم ...الان سالهاست غذامو تو اتاق میخورم همین ازهمه بدتره
صدبار لاغر کردم ، دوباره چاق شدم بخدا باورتون نمیشه مدتهاست از ته دلم نخندیدم ..صدها بار تو مغزم خود ...
عزیزم ناشتا یه حبه سیر با ۲تالبوان آب بخور معده ات گرم میکنه برا لاغری شکم خوبه.اندازه کف دستت نون بخور.یک ساعت قبل غذا آب بخور تا معده ات پربشه ناهارهم اولش ماست باخرمابخوربعدناهار .چیزای فست فود شیرینی نوشابه اصلانخور.شبا یا طول روز پیاده روی تند داشته باش.باشگاه و یوگا عالیه.اگه میتونی شنا برو. کوهنوردی سخت اگه نمیتونی سبک خیلی خوبه.کلا سعی کن هرچیزی خوردی ورزش کن بعدش تا سوخت بشه.مطمئن باش لاغر میشی
صدبار لاغر کردم ، دوباره چاق شدم بخدا باورتون نمیشه مدتهاست از ته دلم نخندیدم ..صدها بار تو مغزم خود ...
الهی بگردم. حق داری
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
خدانکنه قربونت بشم ... هیشکی نمیدونه من چی کشیدم اصلا یه چیزایی از ذهن من گذشته خودم فکرمیکنم به حال خودم گریه میکنم بچه بودم فکرمیکردم چاقو بردارم شکممو ببرم اگرم نتونستم ادامه بدم بریدنشو خانوادم میرسوننم بیمارستان اونجا بقیشو میبرن ... میدونین این چه دردی داشت برای من ... انقدر مامان بابام جلوی بقیه مسخرم کردن همه برام نسخه میپیچیدن از بچگی
واقعیت اینه که تا وقتی سبک زندگی درست و سالم نشه ،حتی بعد لاغری با عمل هم آدم دوباره چاق میشهتازه کل ...
قربونت برم امشب دوباره تصمیم گرفتم استارت بزنم ... ۴تا جاری دارم از من ۲۰ سال بزرگترن من اخریم همه خوش هیکل منه بدبخت تهریف از خود نباشه خوشکلم از همشون بیشتر چاقیم جلوی خوشکلیمو ...حال خوبمو ... همچیمو گرفته .. انقدر سرد شدم پیش همسرم میخوابم برقو خاموش میکنم انقد متنفرم از خودم ..
قربونت بشم توکل به خدا ...بخدا این تاپیکو با گریه زدم اگر شما نی نی سایتیا نبودین من دق میکردم
خدا نکنه عزیزم به خدا همین الان یکی تاپیک زده درباره پیکر تراشی میدونی چندنفر گفتن فوت شدن از آشتاهاشون. راهکارایی که بهت دادم امتجان کن همسر من اکثرش اتجام میده.لاغر میکنه دوباره یکم چاق میشه 😅. یه چیز دیگه عزیزم اصلا از این روغنای شرکتی استفاده نکن من ارده کنجد زیتون آفتابگردون از روغن گیریا. و دنبه استفاده میکنم