2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 21896 بازدید | 300 پست

دخترخالم یدونه بچه داشت ، سری دوم سه قلو باردار شد بعد از زایمان شکمش جوری بود انگار بازم بارداره ، وقتی میخواست از زمین چیزی برداره عین زنای باردار پاهاشو باز میکرد تا شکمش بذاره خم بشه 

رفت پیکرتراشی الان فک کنم سه چهار سالی میشه خداروشکر حالش خوبه ، ولی در کل عمل خطرناکیه ، دوره نقاهت افتضاحی هم داره با درد زیاد 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

همین سایت یک خانم گفت پیکر تراشی کرده و ران هاش از شدت عفونت شدید سیاه شده ، گفت میخواست پیگیر شکایت بشه اما اونا ک عملش کردن جواب تلفنش نمیدادن و گفت از اون محل رفتن .. از سرنوشت اون خانم خبر ندارم.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن جای اون قسمت ک میله داخل بدن میزنن بعد عمل خیلی درد داره 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بله ک دیدم خودم شاهد بودم همه پسرای فامیل مون ختنه کردن

اون ب خاطر پیش گیری از بیماری و عمل درمانیه ،نه زیبایی 

ای کاش منم میمیردم.. امشب حرفی شنیدم رو چاقیم ک کاش ک منم عمل کنم بمیرم

ب دل نگیر، ورزش مداوم و کالری شماری کن و صبور باش 

توی همین تاپیک تو همین چند صفحه صد نفر گفتن اطرافشون یکی انجام داده و فوت کردهچرا جلوی این عمل لعنتی ...

مافیای درآمد پزشکی 

اها،دخترعمم دوسال پیش اینجوری فوت شد اونم بچه نداشت زندگیش خیلی خوب بود شوهرش بعددوسال هنوز داغونه

خدابیامرزتش وخدابه شوهرش صبربده

این بنده خداهم خیلی اعصابش داغون شده افسرده شده خواهرم میگه مادرزنش گفته یه شخصی روسراغ داریم خوبه خانومه بیابریم ببینش بلکه خوشت بیادوازدواج کنی ازین حالت دربیای شوهره گفته نه که نه اصلا حرف زن دیگه رونزنید

خده خانوما اینبلاهارو سر خدشون و هم جنس هاشون میارن 

قدیم‌کی میگفت از اندامم راضی نیستم میخوام برم عمل ؟ حتی باشگاهم کم میرفتن! نهایتا کسی خیلی چاق میشد میگف شبا شام نمیخورم لاغر میشم 😶😂

اینارو خده خانوما مد کردن ..... و همچنین اینکه به یکی ک تپل هست یا اندامش عیبی داره جوری رفتار میکنن خجالت بکشه هم‌جای خود داره.....

خده من تپلم نه خیلی ک بگم اره چاقم فلان ولی هربار میرم خرید لباس لباس به سختی گیرم میاد همه لباسا فری سایز و از ۳۶ تا ۴۲ نهایت ۴۴ همین باعث میشه ادم اذیت بشه بره به این چیزا فکر کنه ک سریع لاغر بشه.......

عزیز پشت در بخش که مریض رو میخواستن ببرن داخل درب که باز شد یک لحظه دیدم خانمه رو ویلچر نشست و دونفر ...

فقط بادیدن همین لحظه توذهنت سناریوچیدی؟؟؟ فکرمیکنی اونجاخلوته هرکی هرکاردلش خواست انجام بده؟یاازابروشون نمیترسن؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیز پشت در بخش که مریض رو میخواستن ببرن داخل درب که باز شد یک لحظه دیدم خانمه رو ویلچر نشست و دونفر ...

منو برا زایمان اورژانسی بردن عمل 

کامل لخت بودم حتی بعد عمل هم یه تیکه پارچه کل و کثیف فقط روی اونجام بود 

که شوهرم چقدر داد و بیداد میکنه چرا لباس تنش نی داداشم و مادرمم بودن 

توی خاطرات زایمانم نوشتم 

توی بخش و ای سی یو هم که بردنم اخر به ملافه فقط انداختن روم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰