2777
2789
والا اول ایشون گفتند که منم گفتم.

این خانوم تاپیک زده بود درمورد سریال نظرتون چیه منم نظرم گفتم واقعا آرش همسر پدر خوبی بود کیمیا خانوادش اگه یکم کمکش میکردن اونم میتونست زندگی کنه بعد شما همش با حرص دعوا جواب کامنت منو دادی میتونستی نظرت بگی اصلا ج کامنت منم نگی من همون اول گفتم درسته بلاخره هرکی نظری داره شما ادامه دادی زشته قرار نیست چون از شخصیت سریال خوشت نمیاد منم خوشم نیادعجب 

بعدم تو کخ گفتی تا صبح میتونم دلیل برای مظلومیت ار ش بیارم پس چرا حواب درست حسابی نداری وفقط بلدی بگ ...

کلی دلیل آوردم نوشتم شما جلو چشمت نمیبینی به من چه بعد مثل شما بیکار نیستم بشینم تایپ کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدم چه گندزدایی اتفاقا با طلاق جفتشون راحت شدند تازه آرش مرد بود مجبور نبود بشینه ت خونه که دوباره ...

معنی عشق نمیدونی ارش عاشق بود مثل کیمیا نبود سر یع جایگزین کن ارش وفادار بود بعد کیمیا هم ازدواج نکرد و همیشه کیمیا رو دوست داشت بر عکس کیمیا که تو بغل ارش فکرش پیش پیمان بود 

بعدم چه گندزدایی اتفاقا با طلاق جفتشون راحت شدند تازه آرش مرد بود مجبور نبود بشینه ت خونه که دوباره ...

خانوم عزیز بیخیال شو تهش یه سریال بود رابطه همشون تو واقعیت خوبه نگران نباش شخصیت های فیلم واقعی نبودن مشکلات زندگیت یا بیکاری خودت اینجا نیار خدا نگهدار 

استارتر این خانوم در حال توهین هست لطفا تاپیک ببند ایشون دیگه باور کرده انکار الان بشینیم در مورد سریال جومونگ بحث کنیم یا سریال متهم گریخت چقدر اشتباه بود از شهرشون اومدن تهران موفق نشدن بابا تهش فیلمه طرف باورش شده

استارتر این خانوم در حال توهین هست لطفا تاپیک ببند ایشون دیگه باور کرده انکار الان بشینیم در مورد سر ...

میشه یه چند نمونه از توهین‌های من‌را بگید من‌ت هین کردم‌یاسمن بعدم من قبول دارم فیلمه ولی شماها یک جوری برخورد میکنید آن.ار که این شخصیت‌ها  واقعی اند واز کیمیا که فقط یه شخصیت روی کاغذ متنفرید باورتون نمیشه که ایناتفاقها اصلا تو واقعیت نیافتاده.

معنی عشق نمیدونی ارش عاشق بود مثل کیمیا نبود سر یع جایگزین کن ارش وفادار بود بعد کیمیا هم ازدواج نکر ...

آرش اگه عاشق بود که بعد رویا عاشق کبمیانمی شد وزمانی عم کیمیا خرمشهر بود تو فکر رویا دوباره نمی رفت.

این خانوم تاپیک زده بود درمورد سریال نظرتون چیه منم نظرم گفتم واقعا آرش همسر پدر خوبی بود کیمیا خانو ...

مگه من‌گفتم‌باید خوشت بیاد ولی این حرفت نشون میده چون‌از کیمیا خوشت نمیاد بهش ایرا  میگیری ودنبال عیب‌جویی ازش هستی.

همون طرف نشسته همش مینویسه برای من ببین چقدر بیکارن مردم بیخیالش واقعا خنده داره ارزش جواب دادنم ندا ...

خودا هی میگی خنده داره وزشته وهی جواب میدی خب اگر راست میگی تو دیکه چواب من‌ ا نده که منم مجبورنشم‌جواب بدم.

به خدا حوصله ام نمیکشه چرت پرت هات بخونم آزاده تو بهترین شرایط بزرگ شد زمانی که کیمیا با ارش ازدواج ...

بله لج بود اما جی سد که لج کرد تقصیرخود آرش بود به خاطر درونی که آرش راجع به پیمان واستادش درمورد کمک به محبوبه گفت باعث شد که از پیمان بدس بیاد واز لجش بره سرتع آرش خود آرش باعث شد که کیمیا باعشق باهاش ازدواج نکنه اگر از اول به جای خ اب کردن این واون بک جور دیگه لا کیمبا می رسید این طور نمی شد.

به خدا حوصله ام نمیکشه چرت پرت هات بخونم آزاده تو بهترین شرایط بزرگ شد زمانی که کیمیا با ارش ازدواج ...

حالا که خودتم میگی حوصله نمی کشه اگر واقعا راست میگی خواهشا خ اشادیگه ۹ آب نده چون‌برعکس نظر شما اصلا بیکار نیستم‌خیلیم وار داره وقتموارم به شما جواب بدم گه اگر بخ ام همش جواب کامتتهای سمارا بدم حالا حالا تموم نمیشه.