2777
2789
امثال تو فقط میگی چیزی که من میگم درسته همین که با حرص میگی همینکه توهین میکنی معلومه چی هستی اوکی ت ...

بعدم تو کخ گفتی تا صبح میتونم دلیل برای مظلومیت ار ش بیارم پس چرا حواب درست حسابی نداری وفقط بلدی بگی نظرت  ا تحمیل میکنیخب اگر نظر درست حسابی داری حرب بطن دیگه اگر نداری دیگه هی دفاع بیخودی نکن

کاملا نامردی خود خواهی بود چون پدر جدید پیدا کرده بود خودش شوهر عوض کرد کیمیا حتی از پیمان به خاطر ا ...

واقعا منم تعجب کردم هیچی بهش نگفت 

و توقع داشت آرش چهار سال زحمتی که برا اون بچه کشیده و مهر و محبت که براش داشته فراموش کنه که تازه بچه خودشم نبود 

کیمیا خیلی سرتقه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب حلال نکن منم امثال تکرا حلال نمیکنم که بهم میگی گزافه گو وهی میکی نطرت را تحمیل میکنی من تحمیل می ...

واقعا سر یه سریال بخش میکنین با هم بعد تازه میگین حلال نمیکنم 😂😂😂😂

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

ازاده به لطف آرش دکتر شد پدری کرد برای یه غریبه و امانتی کیمیا بود و حق نداشت اینکار و کنه باید بیخی ...

شنا مثل اینکه حالیتون‌نبود حساسیت کیمیا فقط بخ خاطر آیت بود که آزاده امانتی دوستش بود  گرنه آکا بچه خودشون بود که اون قدر حساسیت نداشت بعدم هیچ وقت پدرا اندازه مادر یرای بچه وقت نمی‌گذارند بعدم آزا ه تو ایرانم می موند میتونست دکتر بشه همون طور که مادر خودش که وضعشونم‌همچین خوب نبود اما پزشکی قبول شد یا مسر کیمیابعدم کی از هرش خ استه بود ا ن بچه را ببره وباخودش بزرگ کنه که حالامنتم بخواد یرکیمیت بگذاره.

واقعا منم تعجب کردم هیچی بهش نگفت و توقع داشت آرش چهار سال زحمتی که برا اون بچه کشیده و مهر و محبت ک ...

اولا دوسال نه چهار سال بعدم چه زحمتی نهایتا از نظر مالی فقط تامین کرو وگرنه اون کیمیا بود که تو جنگ وبمبارون مواظب بچه بود وبعدش همیشه با خودش می بردش سرکار.

[QUOTE=362648665]کاملا نامردی خود خواهی بود چون پدر جدید پیدا کرده بود خودش شوهر عوض کرد کیمیا حتی از پیمان به خاطر ا ...[/QUOTEواقعا از همین جا عقل ودرکتون معلوم میشه شما از بچه چهار پنج سال انتظار درک داشتید که میگید ۰ون پدر جدید پیدا کرده بود آرش را فراموش کرده بود اولا که مکه آرش مدرواقعیش بود اونمکمثل میمان ناپدری بود بعدم اون همش تادوسالگیش با آرش بود خب معلومه چیری ازش یادش نیست وبراش غریبیست وازش می ترسه خودمهرا ه تاهفت سالگی پدرش را ندیده بود چون پدرش به خاطر فعالیت های سیاسی زندان بود میگفت بعدهفت سال براش غریبه بود وازش می ترسیدمچون هیچ ذهنیتی ازش نداشت.

چقدر بده قضاوت میکنی منو وقتی تا حالا ندیدی من اون موقع ها که کیمیا پخش میشد یه گوشی ساده داشتم تو ن ...

بعدم چه گندزدایی اتفاقا با طلاق جفتشون راحت شدند تازه آرش مرد بود مجبور نبود بشینه ت خونه که دوباره براش خواستگار بیاداز دست هم راحت شدند دیگه آرش مجبور نبود همش هرروز بترسهواز کیمبا جیزی راپنهون کنه می تونست دوباره بره یکی مثل رویاها پی آکنه که هم لکرش باشه که این قدرمثل کیمیا باهش وعواش نشه یا مجبور به پنهون کاری بشهخودش حماقت کرد خودش را اسیر یه بچه غریبه کرد

واقعا سر یه سریال بخش میکنین با هم بعد تازه میگین حلال نمیکنم 😂😂😂😂

بابا طرف دیوانم کرده یکی باید بهش توضیح بده بابا فیلم بود تو چرا حرص میخوری برگشته میگه شما همان ادم هایی هستید که رفتید نویسنده خدا بیامرزه تحت فشار گذاشتید حرف زدید درصورتی که من اصلا نویسنده رو نمیشناسم 

بابا طرف دیوانم کرده یکی باید بهش توضیح بده بابا فیلم بود تو چرا حرص میخوری برگشته میگه شما همان ادم ...

😂😂 من نخوندم آخه خیلی طولانی بود 😂

بابا طرف دیوانم کرده یکی باید بهش توضیح بده بابا فیلم بود تو چرا حرص میخوری برگشته میگه شما همان ادم ...

اخه شما چرا باید نویسنده رو تحت فشار بزارید 

مگه حالا یه سریال چه چیز مهمیه😂

بعدم کیمیا مگه چیکار کرد که زندگی آرش را به گند کشید مگه کیمیا باعث جدایی پدرومادر آرش بود مگه کیمیا ...

به خدا حوصله ام نمیکشه چرت پرت هات بخونم آزاده تو بهترین شرایط بزرگ شد زمانی که کیمیا با ارش ازدواج کرد فقط از لج عشقش پیمان حق نداشت زندگی ارش به لجن بکشه بیچاره ارش گیر چه ادم بدی افتاده بود 

توصدبار به من توهین میکنی هی میگی معلومه کا چی هستی وفلان بعدمیگی من حلالت نمی کنم توکی هستی بخ ای م ...

نگاه کن حرف زدنت تو هم لنگه کیمیایی واقعا چقدر بیکاری نشستی چرت پرت میگی خوشبحالت بیکارعلاف

اخه شما چرا باید نویسنده رو تحت فشار بزارید مگه حالا یه سریال چه چیز مهمیه😂

همون طرف نشسته همش مینویسه برای من ببین چقدر بیکارن مردم بیخیالش واقعا خنده داره ارزش جواب دادنم نداره دیگه جوابش نمیدم