2777
2789
عنوان

امروز شوهرم دلمو بدجور شکوند😭

| مشاهده متن کامل بحث + 76723 بازدید | 470 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه یه سریا اصرار دارن خانوما باید شاغل شن فقط و فقط برای همچین مواردیه عزیزم اگر میتونی شاغل شو تو ...

نه بابا مگه آدم دیوانس بره کار کنه  برای همچین مردایی 

وظیفشه در حد توان خرجی بده چرا زن شاغل بشه بره واسه همچین عتیقه هایی کمک خرج زندگیشون بشه

ما خانم ها خیلی بدبختیم

خب تقصیر خودمون هم هست،شوهر من مثل شوهره تویه، ۱۰ سال قبل بهم گفت پول سزارینتو خودت باید بدی ،کلی گریه کردم ولی بچه ام دو ماهه شد رفتم سرکار، وقتی رو که میخواستم برای نهار و شام و خونه اون بزارم برای کار خودم گذاشتم الان درآمدم عالیه، محل هم بهش نمیذارم،اونه که همیشه دنبالمه. جرات نداره کسی تو خونه بگه چرا نهار نداریم،میگم منم مثل تو سرکار بودم تو غذا درست میکردی.تازه چون پول دارم حیفش میداد طلاقم بده    

چقدر سخت لااقل خودت کار کن منتش رو نکش

با این جور مردای بی انصاف و بی منطق شاغل هم بشی باز یه راهی برای عذاب دادنت پیدا میکنن. من یه همکار دارم شاغله. بنده خدا حتی پول شارژش رو هم از بقیه میگیره. شوهرش کارتشو گرفته. با حقوق اون برا خودش قسط میده و عشق و حال میکنه. این خانم هم صبح تا شب جون میکنه آخرم هیچی به هیچی. شوهره زن قبلیشو کشته اینم جرات نداره صداش دربیاد.

والا بشترشو شایدم نزدیک کلشو عالی گفتی ببخشید فضولی نباشه میتونم بپرسم سنتون تقریبا دور بر چند ؟ . ...

ببین هر چیزی تو زندگی یک حدی داره،من از متن ایشون برداشتم اینه که یکم زیاده روی میکنه، حواستون باشه. یک جوری نباشه طرف حساب کنه ببینه زندگی با آدم براش نمیارزه.

با این جور مردای بی انصاف و بی منطق شاغل هم بشی باز یه راهی برای عذاب دادنت پیدا میکنن. من یه همکار ...

بابا اگه زنی توانایی نداره کارت پولشو برای خودش نگه داره دیگه حق اشه عذاب بکشه. کسی دلش برای ما نسوخته

بابا اگه زنی توانایی نداره کارت پولشو برای خودش نگه داره دیگه حق اشه عذاب بکشه. کسی دلش برای ما نسوخ ...

شوهرش یه گوریلیه که ببینیش زهره‌ت آب میشه. زن قبلیشو با یه سیلی کشته. این خانمه هم از بدبختی به این آقا پناه آورده. میسوزه و میسازه. یعنی واقعا خدا نکنه کسی گیر آدم بد بیفته‌.

مهر شو بذار اجرا کی چی بشه هر جای دنیا بره همینه خواهر طبیعت مرد همینه حالا یکی خسیس یکی فحش میده یک ...

مثلا وقتی اختیار ۷۰ تومن تو زندگیشو نداره ب چ دردی میخوره این زندگی مهرشو بگیره حداقل برای خودش راحت بتونه خرج کنه ،، چرا باید با ظلم و فحاشی مرد کنار اومد 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️وای برگام چقدر گذروندن با یه آدم خسیس احمق س ...

سلام گلم میشه درخواست دوستیم روقبول کنین،درموردمشکل همسرم سوال داشتم ازتون

زن بودن واقعاخیلی سخته،،خسته م ازاین همه صبوری وبه جایی نرسیدن....به امیدروزی که زندگیم خوب بشه..خسته م ازاین زندگی وبیهوده زندگی کردن..کاش خداماروهم میدید...چراوقتی دوروزخوشحالم بعدش بایدتاچن روز ناراحتی بکشم...خدایایه کمی خیال راحت میخواممم...من ارزوم بهترشدن زندگیمه وارزوی همسرم مُردن من..خودمم ارزومه ها ولی واسه بچه هام فعلاازاین آرزوم دست کشیدم😄😄😄راستی شدیدابه این جمله که میگه خنده رامعنی سرمستی مدان،انکه میخنددغمش بی انتهاست معتقدم....راستی لطفابادلهای پاکتون واسه بهترشدن زندگیم  دعاکنین
نه بابا مگه آدم دیوانس بره کار کنه برای همچین مردایی وظیفشه در حد توان خرجی بده چرا زن شاغل بشه بره ...

پس بشینه تا اخر عمرش تا شوهرش واسه یک قرون دوزار تحقیرش کنه

بعدشم زنی که کار میکنه خرج خونش نمیشه یا سیو میکنه یا طلا میخره یا میده به بچش یا به خودش میرسه

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

شوهر ندارم ولی پا به پای خانوما هرشب دارم حرص میخورم

حرص نخور عزیزم از مجردیت لذت ببر فقط برای اطلاع بیا این تاپیک ها بدون چقدر خانم های متاهل مشکلات و سختی هاشون زیاده متاسفانه اکثرا تو جامعه ی ما بعد از ازدواج مردها فکر میکنن باید همه کاره باشن و میتونن با این قانون مملکت که پشت مردها هست بماند تو فرهنگ‌و دین هم کم ندادن دهن این مردهای بی شرف  زندگی رو‌ هرجور خواستن زهرمار کنن زن و بچه کنن خودشون برن پی عشق و حال کثافت کاری فقط این تاپیک ها به عنوان راهنما ازشون استفاده کن سعی کن اول کامل طرفت رو بشناسی بعد تصمیم به ازدواج بگیری چون مردها بعد از ازدواج هم کلی تغییر میکنن و اون ذات پلیدشون رو نشون میدن خدا ازشون نگذره اون دسته ای که زندگی رو‌زهر میکنن خدا کنه به بدترین مرض ها مبتلا شن