2777
2789
عنوان

امروز شوهرم دلمو بدجور شکوند😭

| مشاهده متن کامل بحث + 76132 بازدید | 469 پست

عزیزم خودت میدونی اما زندگی با همچین ادمی واقعا سخته اگر بمونی هرروز روز به ردز بدتر میشه تا جایی که دلش نیاد یه نون برا خونت بخره دخترت چه گناهی کرده؟ 

خاله منم شوهرش به شدت خسیسه به شدت دقیقا مثل همین که شما میگی خالم هی ساخت هی ساخت هی ساخت الان بچه هاش ازدواج کردن ولی دختراش دایم میگن ما عقده یه خرید راحت به دلمون مونده خونه شوهراشون چشم و دلشون سیر نیست و با اینکه وضع مالی خوبی دارن مثل گداها میچرخن چون اینجوری بزرگ شدن همیشه از نظر خوراک و پوشاک تو تنگنا بودن الانم اونجوری بهتر نمیتونن زندگی کنن خود خالمم 50سالشه اما شوهرش یه دونه نونم نمیخره اصلا نمیذاره بچه هاشو دعوت کنه اگرم دعوت کنه میوه های اشغال یه غذای دم دستی میذاره جلوشون بیچاره خالم از ترس ابروش سالهاست با فامیل قطع ارتباط کرده و.... 

ببین این اینده تو و دخترته اگر دوست داری ادامه بده چون ادم خسیس اصلا عوض نمیشه اگرم قراره بری سرکار جدا شو چون معنی نداره به کسی سرویس بدی که خرجتو نمیده و خودت خرج خودتو دربیاری فقط واسه اینکه اسم شوهر رو سرت باشه با این ادم زندگی کنی

اللن طرف میاد خونه رو نظافت میکنه اونم نه مثل زن خونه ساعتی200میگیره دیگه زن خونه که نصف نصف نصف این حقشه

یا بساز و چشم گویان ادامه بده یا تهدید کن که میری شکایت میکنی واسه نفقه ات 

کاش جلوگیری محکم داشته باشی دیگه بچه دار نشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی شکرما هم به خودمون میبالیم که غیر از خودمون بقیه ی بنده های خدا رو هم دوست داریم الحمدللهحس مرک ...

من خدارو شاکرم بابت تمام نعمتهای قشنگی که منو خدا لایقش دونسته اما من هم سختی هایی کشیدم.

خب من و همسرم هم باهم بخث و دعوا داریم

رورای بد و خوب داشتیم

منتهی روزای خوبمون خیلییی زیادن و رورای بد و اتفاقات بد خیلییی به ندرت. من همسرم رو خیلی دوست دارم اما برای مردها نباید صدمون رو بذاریم .

نیومدم فخربفروشم یا بگم شوهرم فرشته ست نه اصلا 

اما ازته دل ازخدا برای همه زنان سرزمینم میخوام که بهترینها قسمتشون بشه.

و هیو‌وقت هیچ ظلمی بهشون نشه و هیچ‌وقت خودشون رو تمام و کمال وقف مرداشون نکنن صدشونو کامل نذارن دل نسوزونن و خودشون رو الویت قرار بدن و از زن بودن و زنانگیشون درست و به موقع و به جا استفاده کنن.

اخلاق مم راه روش من درست یا غلط اینا نظر منه

بقیه کاربرا عرجور دپیت دارن میتونن رفتار کنن من فقط نظرمو گفتم .با احترام برامم نظر بقیه مهم نیست.🙏💚

دوباره ازدواج کردی؟همسرت خوبه ؟ خسیس نیست؟

اره یکسال بعد جدایی، ازدواج کردم. ن خداروشکر اصلا خسیس نیست خیلیم لارج.من روز اول باهاش شرط کردم گفتم نمیخام گذشته تلخم دوباره تکرار شه لطفا اگه این اخلاقارو داری بگو همین الان...باور میکنی تو اون یکسال داشتم روانی میشدم چون خیلی سخت بود برای 5تومن شارژ وایسم با یکی سرو کله بزنم ک چجوری خرجش کردم  

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

سلام

انشالله خداوند درهای خیر و رحمتش رو به روی شما باز کنه.به خدا واگذار کن 

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله