2777
2789
آره عزیزم خدا از چشم بد نگهت داره ماشاللا مامان زرنگیم هستی ولی من اینارو نمیدونم چی چی هست تخمک فول ...

قربونت برم 

انشاالله یه خوشگل و سالم هم قسمت شما بشه 

از همین امروز وقت بزار و مطالعه کن راجبه بارداری 

اطلاعات نداشته باشی گرفتاری 

دکترا اصلا وجدان ندارن 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش منم مثل شما قوی و با قدرت برم جلو من هنوز نمیدونم از کجا باید شروع کنم هیچ اطلاعاتیم از بدنم ن ...

من دوست داشتم که مادر بشم ، واسع همین راجبه بارداری خیلی مطالعه میکردم ،خب بعد از دوتا بارداری و بچه داری ، تجربه هم کسب کردم 

اصلت واسع مادر بودن باید قوی باشی 

نه 

به نظرم اول دکتر خوب پیدا کن مستقیم برو پیش خودش 

صفر تا صد کارهات زیر نظر خودش باشه 

چون هر دکتری انتخاب کنی ، آزمایش های قبلیت رو میزاره کنار 

دوباره برات آزمایش مینویسه 

و یه پروسه ی تکراری رو هی باید بری 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
آفرین به شما مامان اصولی من دو سال دیگه میخوام اقدام کنم فکر کنم بشم ۳۵ یکم تو این سن نگران کنندسمن ...

من با امادگی کامل، برنامه ریزی کامل باردار شدم، اما....

تو هر مریضی و مشکل فکر کنی دارم، اونم دلیلش سن هستش.

اون ۲ سال از دست نده، من از بارداری تو سن بالا تجربه تلخ دارم، دوستانه میگم حتی این ۲ سال از دست نده

قربونت برم انشاالله یه خوشگل و سالم هم قسمت شما بشه از همین امروز وقت بزار و مطالعه کن راجبه بارداری ...

گلی جنسیت دومی رو نگفتی و اینک امپولی ک گفتی خودش باعث چندقلو زایی میشه

یا از همون ابتدا برم سراغ یه دکتر خوب

سلام ببین یه دکتر خوب میشناسم ولی باید خیلی وقت بزاری چون توی بیمارستان و مطب نداره دکتر میر فندرسکی توی بیمارستان صارم  دکترش  عالیه خواهرم رفت پیشش سنش هم ۳۶ سال بود همه چیش دقیق هست