2777
2789
عنوان

خانما کیا آی یو آی انجام دادن و نتیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 36 پست
اوه پس بیخیال انجام نمیدم۴ماهه اقدامم زوده ولش کن مرسی ک گفتی😘❤️🌹

بخاطر دردش منصرف نشو چون ذاتا برا بعضی ها درد داره برا بعضی ها اصلا . منم میوم دارم شاید اونم باعث شده باشه بعدشم فقط در حد دو دقیقه دیگه مگه هر ماه پریود شدنی درد نمیکشی .

بخاطر دردش منصرف نشو چون ذاتا برا بعضی ها درد داره برا بعضی ها اصلا . منم میوم دارم شاید اونم باعث ش ...

من فوبیا بیمارستان دارم میدونی 

بیشتر بخاطر اونه دکترو پرستار میبینم حالم بد میشه

حتی الان بهش فک میکنم یجوریم میشه چون فوبیا دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنبلی داشتی ک انجام دادی؟من شوهرم اوکیه خودم تنبلی دارم ۴ماهه اقدامم

شوهرم منم اوکی طبیعی باردار نشدم چند مرحله رفتم دکتر داروی تحریک تخمک گذاری و آمپول میداد فولیکول بالغم داشتم .دکتر میگفت همه چی اوکی هر بار میگفت این ماه دیگه میشه اما باردار نمیشدم دیگه گفت آی یو آی کن 

من فوبیا بیمارستان دارم میدونی بیشتر بخاطر اونه دکترو پرستار میبینم حالم بد میشهحتی الان بهش فک میکن ...

استرسم میگن سمه برا بارداری

برا همون میگم طبیعی اقدام کنم خدا بخواد میده دیگ

من فوبیا بیمارستان دارم میدونی بیشتر بخاطر اونه دکترو پرستار میبینم حالم بد میشهحتی الان بهش فک میکن ...

هنوز تو بیمارستان یکی از پرستارا افتضاح بود خوشم نمیاد اینطور گفتن رو ولی رسما منو خورد . بیخودی همچین سرم داد زدهیچی نگفتم  اومدم خونه کلی حرص خوردم 

تنبلی داری؟

تنبلی رو والا نمیدونم یعنی چطور میشه تنبلی . من اول پریودی سونو میدادم میبینی چندتا فولیکول داشتم هر تخمدان بعد  دارو استفاده میکردم بزرگ میشدن و بقول دکتر بالغ و خوب دیگه نمیدونم تنبلی داشته باشم بزرگ نمیشن بنظرم آره ؟؟

خیلی وحشین دکترای زنان و منشی و پرستاراشنمیدونم چرا

اخه میدونی اینستاگرام و...مینویسن در مقابلشون لبخند بزنید بخدا غلطه

هیچی نگی  برا همه تکرار میکنن .اگر من اونجا برمیگشتم روش منم مثل خودش داد میزدم  میگفتم داری سر کی اینطور داد میزنی و چرا دیگه دفعه بعد برا بقیه هم نمیتونه راحت داد بزنه که از بس هیچکس هیچی نگفته همینن . من تو نت هم خونده بودم پرستاراش داد میزنن و بداخلاقن

اخه میدونی اینستاگرام و...مینویسن در مقابلشون لبخند بزنید بخدا غلطه هیچی نگی برا همه تکرار میکنن . ...

برن گمشن 

منم بخاطر بدخلقی های دکترم میخوام دکترمو عوض کنم خیلی سریع ویزیت میکنه میگه بفرما برو

زیادم توضیح نمیده بدم میاد

برن گمشن منم بخاطر بدخلقی های دکترم میخوام دکترمو عوض کنم خیلی سریع ویزیت میکنه میگه بفرما بروزیادم ...

والا دکتر منم مثلا دکتر نامدار پی هست هیچی نمیگه . میام نت میگردم از اینو اون سوال میکنم الاف نتم