اوه پس بیخیال انجام نمیدم۴ماهه اقدامم زوده ولش کن مرسی ک گفتی😘❤️🌹
بخاطر دردش منصرف نشو چون ذاتا برا بعضی ها درد داره برا بعضی ها اصلا . منم میوم دارم شاید اونم باعث شده باشه بعدشم فقط در حد دو دقیقه دیگه مگه هر ماه پریود شدنی درد نمیکشی .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شوهرم منم اوکی طبیعی باردار نشدم چند مرحله رفتم دکتر داروی تحریک تخمک گذاری و آمپول میداد فولیکول بالغم داشتم .دکتر میگفت همه چی اوکی هر بار میگفت این ماه دیگه میشه اما باردار نمیشدم دیگه گفت آی یو آی کن
تنبلی رو والا نمیدونم یعنی چطور میشه تنبلی . من اول پریودی سونو میدادم میبینی چندتا فولیکول داشتم هر تخمدان بعد دارو استفاده میکردم بزرگ میشدن و بقول دکتر بالغ و خوب دیگه نمیدونم تنبلی داشته باشم بزرگ نمیشن بنظرم آره ؟؟
خیلی وحشین دکترای زنان و منشی و پرستاراشنمیدونم چرا
اخه میدونی اینستاگرام و...مینویسن در مقابلشون لبخند بزنید بخدا غلطه
هیچی نگی برا همه تکرار میکنن .اگر من اونجا برمیگشتم روش منم مثل خودش داد میزدم میگفتم داری سر کی اینطور داد میزنی و چرا دیگه دفعه بعد برا بقیه هم نمیتونه راحت داد بزنه که از بس هیچکس هیچی نگفته همینن . من تو نت هم خونده بودم پرستاراش داد میزنن و بداخلاقن