2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عدس پلو با مرغ ریش دیش

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

پاستا 

یا 

مرغ پرتقالی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من میخوام ته چین مرغ ‌‌اسفناج درست کنم

من فقط ته چین مرغ بلدم ....یکبار خاستم بادمجون بزارم یه لایه ولی بد شد ....اسفناج چجوری می‌بارید لایه ای؟ یا با همون مرغ ؟

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

من فقط ته چین مرغ بلدم ....یکبار خاستم بادمجون بزارم یه لایه ولی بد شد ....اسفناج چجوری می‌بارید لای ...

یه لایه برنج

یه لایه مرغ

یه لایه اسفناج پخته

یه لایه دیگه برنج

روشم کره آب شده

ما چون عاشق اسفناج هستیم عاشق این غذاییم

بارم‌بستگی به خودتون داره که اسفناج پخته دوست دارین یا نه

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂

خورشتی

قرمه .قیمه.بادمجان .بامیه .کدو .مرغ.الو اسفناج...به آلو...

زرشک پلو با مرغ .ته چین .عدس پلو .باقالی پلو با مرغ یا گوشت

عدس پلو .استامبولی .هویج پلو.ماکارونی.

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

یه لایه برنجیه لایه مرغیه لایه اسفناج پختهیه لایه دیگه برنجروشم کره آب شدهما چون عاشق اسفناج هستیم ع ...

اسفناج من خرد کردم فریز کردم هر بار میارم برای کوکو استفاده میکنم یا میارم یکم میپزم آبش تموم شد ماست میریزم میخورم 

ولی تا حالا تپختم بریزم غذا ...همین جوری یکم یا آب بپزم بعد تفت بدم بریزم رو لایه مرغ و زرشک ؟

کلم پلوهویج پلوعدس پلوباقالی پلوسبزی پلوزرشک پلوته چین مرغقرمه سبزیقیمهفسنجونواویشگاالو مسما

واویشگا چجوری من تا حالا درست نکردم و آلو مسما