2777
2789
عنوان

یه کادوی مردونه در حد شال بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 79 پست
نه اشتباه نیست خانوم بیچاره چقدر کوتاه بیاد وروح وروانشو تو اون زندگی خراب کنهشما چرا اینقدر طرف مرد ...

دوست عزیز  ایشون طرف مردا نیستن 

فقط نمی‌خوان جوری راهنمایی کنن که بینشون سردی به وجود بیاد 

زندگی مشترک هم میدون جنگ و تلافی نیست 

بعضی وقتا یه دعوای خیلی ساده انقد بزرگ میشه انقد ادامه دار میشه که دیگه نمیشه کنترلش کرد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جوراب 

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

دوست عزیز ایشون طرف مردا نیستن فقط نمی‌خوان جوری راهنمایی کنن که بینشون سردی به وجود بیاد زندگی مشت ...

شما متوجه نیستی استارتر میگن همسرش با این کار پیش همه کوچیکش میکنه خب چرا همه جا زن باید کوتاه بیاد

حرمتی که فقط زن حفظش کنه واقعا به چه دردی میخوره؟

مثل یه دیوار کجه

ایکس یه کاری میکنه

ایگرگ تلافی میکنه

ایکس دوباره تلافی میکنه

ایگرگ باز تلافی میکنه

ایکس دوباره تلافی میکنه

و این چرخه معیوب همیشه ادامه داره و هرچه جلوتر میره حرمت های بیشتری شکسته میشه و بی احترامی های بیشتری خواهید دید

پس اگر از همون اول این چرخه معیوب شکسته بشه بهتره تا آخر عمر هی به هم بی احترامی کنید؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
گرهی که به دست باز میشه چرا با دندون؟بهترین کار صحبت کردنه نه بچه بازی و لج و لحبازی

اگه برای مادرش طلا گرفته برای زنشم باید طلا میگرفت

بحث احترامه

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

مثل یه دیوار کجهایکس یه کاری میکنهایگرگ تلافی میکنهایکس دوباره تلافی میکنهایگرگ باز تلافی میکنهایکس ...

نه یکبار تلافی میشه دوحالت داره اگه مرد متوجه اشتباهش شد سعی میکنه تکرار نکنه تو این حالت رابطشون اوکی میشه.مرد متوجه میشه و بعد این تکرار میکنه که در این صورتم باز زن تکلیف خودشو میدونه که بعد این باید تو این زندگی چطور ادامه بده.

اگه برای مادرش طلا گرفته برای زنشم باید طلا میگرفتبحث احترامه

آیا قبول دارید این کار شوهر استارتر اشتباهه؟ اگر اشتباه نیست که بحثی نمیمونه

اگر هم اشتباهه پس با تکرار این عمل اشتباه خود استرتر هم داره این اشتباهو انجام میده

نه یکبار تلافی میشه دوحالت داره اگه مرد متوجه اشتباهش شد سعی میکنه تکرار نکنه تو این حالت رابطشون او ...

مشکل شما همینجاست

فکر میکنید ازدواج یعنی ادب کردن

قطعا مرد ساکت نمیمونه و به شکل بدتری تلافی میکنه

آیا قبول دارید این کار شوهر استارتر اشتباهه؟ اگر اشتباه نیست که بحثی نمیمونهاگر هم اشتباهه پس با تکر ...

اسی چیکار کنه درسته ؟

من پیشنهادی به ایشون نداده بودم.

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

مشکل شما همینجاستفکر میکنید ازدواج یعنی ادب کردنقطعا مرد ساکت نمیمونه و به شکل بدتری تلافی میکنه

گفتم دوحالت داره مرد یا متوجه اشتباهش میشه یانمیشه برای مردی که حتی حداقل های زندگی مشترک رو نمیدونه واقعا نباید محبتی قایل بود.ازنظر من همچین زندگی ای بدردبخورنیس.احترام خانواده هاباید حفظ بشه اما لطمه ای نباید به زندگی زوجین بزنه.همسرشون میتونستن دوتیکه طلابگیرن.مادرزن حالا پیشکش.اگه مادرش هنوزم اولویتشه چرا زن گرفته؟