2777
2789
واویشگا چجوری من تا حالا درست نکردم و آلو مسما

واویشگاه پیاز رو سرخ میکنی مرغ یا گوشت رو میپزی و با آبش می‌ریزی تو پیاز بعد رب و نمک و فلفل و آبلیمو میزنی میزاری غلیظ بشه

الومسما هم مشابه واویشگا درست میشه فقط بهش الو خورشتی یا برگه قیصی هم اضافه میکنیم و اینکه شکر هم کمی میریزیم تا خورشت شیرین بشه

Finally, I'll win this fight

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسفناج من خرد کردم فریز کردم هر بار میارم برای کوکو استفاده میکنم یا میارم یکم میپزم آبش تموم شد ماس ...

بله …یه پیاز کوچولو سرخ کن بعد اسفناج بهش اضافه کن

آبش کشیده شد بهش یه چیز ترش بزن مثل آب نارنج یا آب لیمو

هم خیلی خوشمزه ترش میکنه هم به جذب آهنش کمک میکنه

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
واویشگاه پیاز رو سرخ میکنی مرغ یا گوشت رو میپزی و با آبش می‌ریزی تو پیاز بعد رب و نمک و فلفل و آبلیم ...

ممنون 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بله …یه پیاز کوچولو سرخ کن بعد اسفناج بهش اضافه کنآبش کشیده شد بهش یه چیز ترش بزن مثل آب نارنج یا آب ...

یه امتحان میکنم این سری 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜