2777
2789
مثلا چکارا میکنه

غذا و میوه و .. تعارف می کنه و برام می کشه. با تعریف هایی که میکنه، خودم و خانواده ام رو میبره بالا. اگر معذّب باشم و در جمع حال خوبی نداشته باشم، متوجه میشه و حمایت میکنه. نمیذاره زیاد برم تو آشپزخونه و دوست نداره ظرف بشورم یا زیاد کمک کنم و ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نامزد من

مثلا میگه بخور چرا نمیخوری گوشت خوبه رو میزاره توبشقاب من یا میزاره بشقاب خودش گوشتاشو درمیاره میزاره برای من خودش قسمت استخون میخوره میدونه دلستر نوشابه دوست ندارم حواسش هست اول برام دوغ میریزه میزاره کنار بشقابم 

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
منم همینم .اصلا مرد برام معنی نداره.یکی ذوق می‌کنه از محبت شوهر ولی من اصلا این حس رو ندارم برعکس شو ...

خب ببین این باعث میشه مرد بیاد سمتت اگه تو بیشتر عاشق بودی چی آیا میومد ، ؟ 

تو نینی سایت اصلا موندم خودم

دیگه یه چیزایی حس کردنیه همیشه یه شکل نیستمثلا مراقب باشه ببینه چیزی نیاز نداری و حالت خوبهیه ذره گف ...

پروفایلت دیدم کمردرد شدم 🤣

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
خب ببین این باعث میشه مرد بیاد سمتت اگه تو بیشتر عاشق بودی چی آیا میومد ، ؟ تو نینی سایت اصلا موندم ...

قبول دارم شوهر اولم فروردینی بود همش من دنبالش البته بچه بودم اونم خودشو می‌گرفت نمی‌دونم رگه غیرتم چجوری فوران شد به خودم اومدم طلاق گرفتم بعد طلاق اون دنبالم حالا من ناز کردم 

وای من شوهرم شهریوریه وبی احساس،خودم اذری وهی بد نیستم،نکنه اشتباه شناختمش شوهرمو

نه ماله من سرشار از احساس هست همش میگه محبت میکنم اینو میگم اونو میگم تو هم بگو .بابا بی خیال خخخخخ