2777
2789

کاش خدا بازم برام معجزه بفرسته میدونم بی لیاقتم ولی کاش بفرسته ...

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

کلا حضورش تو زندگیم خیلی پررنگه من گاهی اوقات کورم نمیبینم. دوشب پیش تو اسنپ گوشیمو جا گذاشتم شماره راننده رو هم نداشتم خلاصه زنگ زدم ب گوشی خودم اول ی اقا ک مسافرش بود ج داد بعد خود راننده حرفم اینه خیلی راحت میتونست یا خودش برداره یا اون مسافر ک سوار کرده بود. دیشب همسرم تصادف کرده بود از سرشب غر زد غر زد روانم بهم ریخت گفتم الان ی زخم برداشتی تو گف ن گفتم پس چرا شکر نمیکنی هرچی بوده ب مال خورده. یکی از ارزوهام رسیدن ب عشقم بود. ماشین دار شدن بود. خودم دستم تو جیب خودم باشه. پدرم دیگ دیالیز نشه ینی بخام بگم فراوونه همرو برام درست کرده فقط مونده جهازم رفتن سر خونه زندگیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خورد تو ذوقت؟انشالله به همشون برسی

مرسی عزیزم

ان شاء الله خودتم ب تک تک ارزوهات برسی وهمیشه حال دلت خوب باشه

عمل لیپو فیس انجام دادم ولی بااینکه حجم غبغبم کم بود دکترم گفت انجام نده تو ک غبغب نداری

من بخاطر اعتماد بنفس پایین اون موقعم انجام دادم بعدعمل پوستم یکم شل شد ک بنظرخودم جالب نیست هرچندکسی تاحالا این موضوع رو نفهمیده

بوکال فتم ی قسمت صورتم خوب شده ی قسمتش نه

باز جای شکرش باقیه چهرم مصنوعی نشده یا ب جوری نشده تو‌ذوق بزنه یا بقیه بفهمنن من این عملاروانجام دادم ولی خودم بابت اون همه پولی ک الکی دادم پشیمونم💔😂💆🏻‍♀

تو اون تاپیکت نگفتم شناسایی نشم پیج خودم berkenail 2023تو اینستا بزن تو هایلایت می عکسهای خودمو ببین ...

الان یکساله انجام دادم 

روانشناس مو 

دوست صمیمیم هم پیشش انجام دادن کیفیت کارش خیلی خوبه 

مواد بیحسی شم عالی بود درد نداشت اصلا 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

بعد یه نکته بگم کلا 

اگر جای دیگه ای هم رفتی شید نکن کانتور کن 

شید ماندگاری پایینی داره 

من سبزه بودم لیام کبود بود خودش برام پیشنهاد داد و ترکیب کرد 

و اینکه حتما انجام بده همیشه مرتبی اینجوری 

بعد یه نکته بگم کلا اگر جای دیگه ای هم رفتی شید نکن کانتور کن شید ماندگاری پایینی داره من سبزه بودم ...

آخه خیلی تیره نیست بنظرت شید بهتر نیست؟

خیلی ممنونم لطف کردی بابت توضیحات

آخه خیلی تیره نیست بنظرت شید بهتر نیست؟خیلی ممنونم لطف کردی بابت توضیحات

بنظرم برو بهش عکس لب هاتو نشون بده و از خودش بپرس .ولی طبق تجربه و تحقیقات من کانتور خیلی بهتره ❤️