2777
2789

سلام دوستان صبحتون بخیر 

۳ ساله تو این محل هستم آشغالامو قشنگ درشونو میبندم بدون کوچکترین پارگی داخل کیسه زباله میذارم و میذارم دم در فرداش میخوام برم بیرون میبینم مال منو نبردن ، شده با همسایه همزمان گذاشتیم دم در بازم مال منو نبردن ، الانم از پنجره نگاه کردم دیدم اشغال منو بردن انداختن وسط پیاده رو نزدیک خونه همسایه بغلی ، دخترمو مدرسه بردنی باید دو ساعت هم آشغال به دست ببرم بندازم سرکوچه که خیلی دوره ، به نظرتون به کجا زنگ بزنم شکایت کنم؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

همسایه طبقه پایین همیشه ی خدا آشغالاشو داخل پلاستیک میوه میذاره درشونم نمیبنده همینجوری میریزه کف پیاده رو ولی من برای راحتی اونا سفت میبندم میگم بذار نریزه جایی ولی فرداش میبینم مال همه رو بردن مال منو نه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید نمیبینن؟

نه بابا امکان نداره 

ما سه تا همسایه داخل آپارتمان هستیم آشغالا رو یه جا میذاریم مال اونا رو میبرن مال منو نه 

عزیزم باید به شهرداری زنگ بزنی

ولی اونها هم حتما میگن بریزید داخل سطل شهرداری

بهتره ی جوری تنظیم کنی

وقتی میخوای بری تا سرکوچه آشغال ها رو ببری داخل سطل بزرگه بندازی

واقعا جلوه قشنگی نداره آشغال هرجایی باشه

گاهی گربه ها پاره میکنن

گاهی پا میخوره