معصومه4425 مدیر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1487 عنوان بعد ی عمر مجردی ازدواج کردم | مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 78 پست الان دو هفته است خونه خواهرمم خواهرم تازه زایمان کرده اومدم کمکش اصلا دلم برای همسرم تنگ نشده در حالی ک خیلی سخت ازدواج کردم دوره مجردی و تنهایی وحشتناکی داشتم البته بیشتر بعد اومدن دخترم ینی هشت ماهه اینجوری شدم دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم امروز | 07:09 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومه4425 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1487 ببین عزیزم ..همسر شما هم صبری داره بعد مدتی ببینه نیازها عاطفی محبتی توی خانواده تامین نمیشه ممکنه ب ... همسرم خیلی پاکه ۱۰ سال تو شهر غریب زندگی کرده هیچ دختری تو زندگیش نبوده دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
زیباترینم۷ عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 4798 خانواده خودش که کلا اعتماد بنفسشون بالاس و پشتشن اتفاقا اونام اکثر وقتا آتیش بیار معرکه ن و بهش خط م ... عزیزم انشالله که مشکلاتتون حل بشه باهاش و زندگیتون رو به آرامش بره
معصومه4425 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 1487 اگه همسرت خوبه ،خودتو احیا کن به لحاظ روحی ،چون اگه گیر دادن هات و حال بدیها ادامه پیدا کنند، در در ... باشه ممنون ❤️ دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
respin1990 عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 3301 عزیزم انشالله که مشکلاتتون حل بشه باهاش و زندگیتون رو به آرامش بره قربونت برم انشالله شماهم هرچی از خدای مهربون میخواید بهتون بده دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....