2777
2789
عنوان

بعد ی عمر مجردی ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 79 پست
مرد با ازدواج خیلی چیزا بدست میاره شخصیت اجتماعی و احترام بقیه و حمایت اطرافیان زندگیش جمع میشه شریک ...

بسیار ممنونم از توضیحات کامل و زیباتون و از معلومات و سواد عالی شما عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرفاتون همشون درست مشخصه خیلی فهمیده هستید

خودتون زنای خوبی هستید دیگران و خوب میبنید🌺

من فقط تو نت میخونم مثلا چند روز پیش داشتم درباره افراد خودشیفته میخوندم 

کاش ازدواج ها حداقل سالانه بود، یعنی بعد یکسال دوباره صیغه میخوندن، تا هرکسی پشیمونه بره دنبال بخت خودش.

اینجوری هم مردها وهم زنها برای زندگی مشترک سنگ تموم میگذاشتن،تا پس زده نشن.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
اون منو دوست داره منم اوایل اینجوری بودم بعد زایمان نمی‌دونم چم شده بی احساس شدم

اگه همسرت خوبه ،خودتو احیا کن به لحاظ روحی ،چون اگه گیر دادن هات و حال بدی‌ها ادامه پیدا کنند، در دراز مدت سردی میفته بینتون

دوست من بعد از ۱۴سال زندگی مشترک با وجود یک پسر ۱۲ساله طلاق گرفت و با مهریه اش رفت المان و همونجت هم ...

چون حمایت نمیشن 

ببین وقتی مردی مطلقه میشه راحت میتونه ازدواج کنه چون‌مردها به هم‌وفادارن و دسته جمعی سیاست کثیف اجرا میکنن یعنی زن مطلقه رو ترد میکنن یا مورد سواستفاده قرار میدن که‌زنای دیگه یاد نگیرن اینکارو کنن

حتی‌با اینکه ضرب المثل( به مرد زن‌مرده زن بدید ولی بمردی‌که زنشو‌طلاق‌داده یا کاری کرده زن‌دمشو بزار روی کولش و فرار کنه سنگ‌بدید )

با این‌وجود مرد مطلقه براحتی‌میتونه ازدواج کنه ولی زن مطلقه کلی‌مشقتو‌سختی‌و از همه جهاتو باید تحمل کنه

اینا قدرتهای‌ پنهان مردسالاریه 

هیچی عزیرم اخرش زن بدهکاره و مرد طلبکار در نظام مردسالاری مرد میتونه بد باشه بدتربیت باشه رفتارهای ض ...

دقیقا.بعضی از مردها فقط وقتی میمیرن غرورشون از بین میره.یه جوری رفتار می‌کنند انگار قراره ۲۰۰۰ سال زندگی کنند. 

این ی سیاست مرداس که بهم‌یادمیدن زنتو از نظر روحی روانی ناتوان کن افسردش کن که هیچوقت ترکت نکنه یا پ ...

خدا جوابشو بده فقط بخاطر بچه هام دارم نفس میکشم والا بریدم بخدا چند روزه یه وعده غذای درست حسابی نتونستم بخورم ،نمیتونم بخوابم دارم دق میکنم ، کاش ای زندگی یکم بامنم راه میومد مگه یه آدم چقدر میتونه تحمل کنه همه چی برام شده حسرت 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
مگه چیکار میکنه ،مشکلتون چیه

اعتیاد داره خسیسه نمیذاره پامو از خونه بذارم بیرون با بدبختی تا خونه پدرم ببره اونم انقدر بحث و دعوا و تهدید میکنه وقتی اونجام ترس دارم برگردم چی میشه ، همیشه تحقیرم میکنه و جلو بقیه بی احترامی میکنه کلا آدم بی حیا و بی شعوریه که هیچی براش مهم نیست باور کن انقدر اینا یک درصد بدیاشه

اعتیاد داره خسیسه نمیذاره پامو از خونه بذارم بیرون با بدبختی تا خونه پدرم ببره اونم انقدر بحث و دعوا ...

اخی عزیزم 

خانوادتون یا خانوادش نمیتونن کمک کنند که اعتیادش رو ترک کنه ،رفتاراش رو اصلاح کنه؟

اخی عزیزم خانوادتون یا خانوادش نمیتونن کمک کنند که اعتیادش رو ترک کنه ،رفتاراش رو اصلاح کنه؟

خانواده خودش که کلا اعتماد بنفسشون بالاس و پشتشن اتفاقا اونام اکثر وقتا آتیش بیار معرکه ن و بهش خط میدن ، کلا همه شون لجبازن و یکدنده، خانواده خودمم خیلی کم بهشون بروز میدم چون جز غصه خوردن کاری نمیتونن بکنن

این ی سیاست مرداس که بهم‌یادمیدن زنتو از نظر روحی روانی ناتوان کن افسردش کن که هیچوقت ترکت نکنه یا پ ...

به نظرم ما زنها باید یکم بچه ها رو رها کنیم و به خودمون بها بدیم.مردها وقتی میبینن زنها فقط دودستی چسبیدن به بچه خیالشون راحت میشه و پررو میشن.من که از امروز تصمیم گرفتم بیشتر به فکر خودم باشم