2777
2789
عنوان

همسرم برای تولدم سوپرایزم کرد😭😭

275 بازدید | 18 پست

اصلا خاطرش تا ابد از ذهنم نمیره 😭🤍

۲۳ مهر تولد من بود و اومد گفت باهم بریم بیرون 

رفتیم بیرون و شام خوردیم بعد شام گفت بریم همون جای همیشگی یکم باهم صحبت بکنیم و قدم بزنیم گفتم آره بریم

جایی که ما همیشه می‌رفتیم داخل شهرمون بهش میگن جاده سلامت 

روی کوه ساختن این مسیر و کل شهر زیر پاته شباش عالیه عالیییی

خلاصه رفتیم کادو هارو گذاشته بود صندق عقب ماشین

بهم گفت که می‌خوام ی فیلم عاشقانه دونفری بگیرم آخه ما عادتمونه وقتی باهمیم زیاد عکس و فیلم میگیریم 

گفتم اوکی ، گوشی گذاشت رو به شیشه جلو ماشین و گفت تو پیاده شو برو جلو پشت بکن هروقت گفتم برگرد ولی پشتتو نگاه نکنیااا گفتم باشه😭🤍

واقعا تنها چیزی که ازش انتظار نداشتم همین بود آخه بعد ۴ سال که موقع تولدم همیشه سر کار یا خدمت بود ایندفعه بعد ۴ سال اولین تولدم بود که کنارم بود 😭😭😭🤍

دیدم دوتا رقص اتیش روشن کرد با کلی بادکنک و جعبه کادو هام ووووو 

اومد بغلم کرد و تابم داد و اینها در کل بهترین خاطره تمام عمرم بود 😭😭😭🤍بهترین تولدم بود بعد ۲۱ سال تونستم بفهمم روز تولد کنار مردی که عاشقته چه حسی داره ، همیشه کنار خانوادم بودن جشن تولد هام و اونها هم عالین ولی این تجربه خیلی جدید بود و به شدت لذت بخش😭🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم😍

تولدت با تاخیر مبارک باشه❤️

امیدوارم که هر سالتون عاشقانه تر و زیبا از سال قبل باشه و همیشه در کنار هم شاد و خوشبخت باشید😘

عشق زیباتون جاودان باشه عزیزم❤️

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
ای جانم😍تولدت با تاخیر مبارک باشه❤️امیدوارم که هر سالتون عاشقانه تر و زیبا از سال قبل باشه و همیشه ...

😭🤍ممنون گلم مرسی مرسی عزیز دلم انشالله برای خودتون همشون برای خودتون شما لیاقتتون بهتریناست