2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط کراش😂😂همین الانشم فقط کراش میزنم تو رابطه نمیرم بعد هرکی میبینم فک میکنه ۳‌.۴تا دارم

من رو پسر مغازه داشت تو بازار کلا یک دفه دیدمش دیگ ندیدمش، اون یک دفه هم با مامانم، دختر تا شیش ماه جمع نمی‌شدم 😂😂عطری بود عطر هم نه اسپری خوشبو کننده هوا بود،، چیشد ک اون میزدم یاد اون یارو می‌افتادم 😂😂 قسمت نشد یک کلمه حرف بزنیم 😂

من رو پسر مغازه داشت تو بازار کلا یک دفه دیدمش دیگ ندیدمش، اون یک دفه هم با مامانم، دختر تا شیش ماه ...

طرف منو بچه میدید همسایه بود یکسال ی خونه بود همش مرد و پسر میومد میرف مشکوکم بودن😂حس میکنم خلافکاری چیزیم بودن خلاصه بعد سه چهار سال دیدم تو مسیر مدرسمون خونه اجاره کرده باورت میشه خوشش اومده بود ازم بعد من عین خیالم نبود🤣

تو گوشیمه ، پین داره

چیز خاصی ننوشتم بیشتر یادداشت هست تا خاطره ، البته همون یادداشت ها چیزایی هستن که باید سکرت بمونن

اونایی هم که خاطره بوده برای وقتی بوده که حال خیلی بدی داشتم و با خودم درددل کردم ، دو سه تا هم بیشتر نیست

پسرخالەم میخواست بهم تعرض کنە،نتونست

نامە نوشتم براش فحش بارونش کردم،خواهرم دیدە بود خوندە بودش فهمید

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️