2777
2789
عنوان

وارد تلگرام فامیلمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 111 پست
ببخش تو تاپیکت نظر میزارم تازه عضو شدم من با یک پسر افغانی رابطه دارم عاشق همیم همه چیز اوکی ولی میگ ...

تو که عاشقشی برو دیگ😏

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت اهل کجایی؟ریدم دهن افغانی ها

فک میکردم بی شخصیت نیستی و تو موضوع فضولی کردن توی حریم خصوصی مردم فقط شیطون گولت زده نتونسی مقاومت کنی 

ولی واقعا بیشخصیتی خیلیم بیشخصیتی 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
میدونی میتونه قانونا پیگیری کنعهمچنین از نظر شرعی هم درست نیست کارتونلاتجسسواو همچنین خوتش میاد هی ا ...

قانونا که پیگیری نمیکنه 

اما ممکنه نشون بقیه بده و آبروم بره 

اما دیگه برام مهم نیس چون  خیلی ناراحتم ازش 

اخه میترسم از شرایط اونجا باخبر نیستم هیچی راجب فرهنگ افغان ها نمیدونم خودش ک خیلی شبیه ماست

شهرشون خیلی بهم ریخته اس فیلم شبی که ماه کامل شد رو ببین بترس بشین سرجات

محتاج دعا و صلواتتون 😔 در آخر نور خواهیم شد                       

به نظرت فردا صبح بازدیدش رو بزارم حالا طرف چیکارتون بود؟و بعد که فهمید واکنشش چی بود؟

گاهی وقتا ندونستن بهترین چیزه

من گاهی مادرشوهرم زنگ میزنه  بلد نیست که قطع کنه چندباری شیطون گولم زد قطع نکردم ببینم چیا میگه پشت سرم ولی یکم فک کردم گفتم بفهمم چی میخابشه جز اینکه نفرتم بیشتربشه درحالیکه ادمیم که بروز نمیدم پس بهتره قطع کنم تا درآرامش باشم خداروشکر اون چندبارم چیزی نگفت البته منم زود قطع کردم 

فک میکردم بی شخصیت نیستی و تو موضوع فضولی کردن توی حریم خصوصی مردم فقط شیطون گولت زده نتونسی مقاومت ...

افغانی هستی بهت برخورده؟!

یا حتما میخوای بگی توی یک قوم همه بد نیستن ! 

باشه قبول همه بد نیستن 

اما اکثریت میتونن بد باشن 

مثل مغول ها و بربر ها 

حالا هم برام مهم نیس چی راجبم فکر میکنی 

اخه میترسم از شرایط اونجا باخبر نیستم هیچی راجب فرهنگ افغان ها نمیدونم خودش ک خیلی شبیه ماست

قطعا زندگی اونجا برات سخت میشه و نمیتونی ادم تو کشور خودش عروس شهر دیگ میشه نمیتونه زندگی کنه غربت سخته مخصوصا اینها که کلا همه چیشون با ما فرق داره 

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
من خوزستانی ام لرم

عزیزم به نظرم این ره که شما میری به ترکستانه

بعد اینجا واقعا جای نظرخواهی درباره این چیزا نیست 

اگه خیلی مساله پیچیده س و به این راحتیا نمیشه بیخیال شد باید بری پیش مشاور 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!