2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 379 پست

زنگ بزنی هرچی از دهنت در بیاد بگی چ‌اتفاقی میفته؟ هیچی.

ممکنه حتی از اون زنایی باشه که تازه کیف کنه و لذت ببره که انقد تونسته حالتو خراب کنه.

خیانت هیچ توجیهی نداره ‌و بنظرم کسی نمیتونه بگه چیکار بکنی یا نکنی

بشین با خودت منطقی فکر کن یه راهی انتخاب کن.

جنگ و دعوا بی فایدس.

حتی شده بدون هیچ جنگی فقط ترکش کن و برو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنگ بزنی هرچی از دهنت در بیاد بگی چ‌اتفاقی میفته؟ هیچی.ممکنه حتی از اون زنایی باشه که تازه کیف کنه و ...

حتی در حد چت هم باید طلاق گرفت؟

♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش.   |نیکلا تسلا| 
چیز چت چرااا وقتی خانوم دسته گل خودت کنارته🤦‍♀️درک نمیکنم واقعا این دسته از مردارو😑

پیکه و شکیرا رو دیدی

متاسفانه بعد از چند سال تکراری میشه آدم برلشون

♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش.   |نیکلا تسلا| 
به قول شما بیشرفن دیگه از کمبود خودشون هست ولی اصل کاری شوهرامون هستن که نباید پا بدن

من ک اطمینان ندارم 

مشاور رفتم آفای دکتر گفت زنت چی کم داره 

کلانتری رفتم بهش گفتن واقعا برات متاسفیم 

و،،،،،

زنه رو ولش کن تا کمربند مردی باز نشه شلوار زنی ام پایین نمیاد(یک مثال هست)شوهرتونو درست کنید زورتون ...

اصل حرفتون صحیح .

ولی این دوره زمونه زن و‌ مرد نداره متاسفانه. هستن مردایی که به ناموس خودشونم چشم دارن. همچنین هستن زنایی که میدونن طرف متاهله ولی بازم خودشونو میندازن وسط زندگی طرف.

اطرافمون زیاده الان دیگه متاسفانه زن و مرد نداره این‌موضوع...

یادمه تا چند سال پیش با دختری اشنا میشدی میگفتی عکس بفرس عکس پرسنلی با مقنعه میفرستاد امام زمان و سایر پیغمبرا رو میاورد جلوت که هم دیدی پاک کنی

ولی الان تو اینستا و فضای مجازی یه چیزایی میبینی که مغزت سوت میکشه