2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 387 پست
ساده نیست احمقه کودنه بیشعوره.میگه زنه صدام کرده رفتم دیدم رو همه لوازم خونش خط خطی کشیدن گفتم چیه گ ...

میگفتی فرشته ها عصبی شدن وسیله هاشو خط انداختن میگفتی کی رو تو رو خط بندازن خدا. اگاهه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه

شوهرت خیلی  خرافاتیه دهن بین. تو هم استفاده کن مدارکشو گم کن بگو فرشته پیدا کنه یا  خط بنداز رو گوشیش بگو کار فرشته س  دعوا نکنا. جدی بگو وای بگو نامه بده به فرشته بنویسه ببینه کجاس

میگفتی. دور از جون بچه ت. دور از جون همه ی بچه ها بگو جوری بزنه. بکشه قبوله ،🔥🔥🔥🔥الله اکبر

اخه قاضی میگه باید ۲تا مرد سالم باشه شهادت بده گفتم خب اون لحظه توی خونه ۲تا مرد سالم از کجا باید بیارم میگه خب قانونه دیگه.از طرفی پسرم میگه ول کن تحمل کن بزرگ شم خودم میکشمش راحت میشیم از دستش.با رفتاراش داره گور خودشو میکنه شوهر احمق و خائن من

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
میگفتی فرشته ها عصبی شدن وسیله هاشو خط انداختن میگفتی کی رو تو رو خط بندازن خدا. اگاهه

آخه خطای قرمز کشیدن پسرم گفت خط قرمزو که فرشته نمی‌کشه شیطون قرمز میکشه گفتم میبینی عقل بچه بیشتر از تو کار میکنه اما نمیفهمه کور شده دیگه

شوهرت خیلی خرافاتیه دهن بین. تو هم استفاده کن مدارکشو گم کن بگو فرشته پیدا کنه یا خط بنداز رو گوشی ...

اتفاقا کارت بانکیشو شکوندم انداختم بیرون ۲روز بعد دیدم دنبال چیزی میگرده گفت کارتم گم شده گفتم شاید فرشته ها بردن بعد خشکش زد گفت چرتوپرت نگو تو اگه برداشتی بیار گفتم کار فرشته هاست چون با بنده خوب خدا در ارتباطی دارن باهات شوخی میکنن.عصبانی شد گفت چرت و پرت کم بگو

دوستان چندتجربه دارم از چندتا خانم که با وجود خیانت همسرشون منزلشون رو ترک نکردن یکی خانم 37 ساله که تحصیلکرده هم هست و زمانی که خیانت شوهرش براش اثبات شد خیلی گریه کرد و بعد با خودش فکر کرد گفت این دیگه هنر منه که بتونم همسرمو برگردونم به زندگی. جالبه پدر و مادرش هم میگفتن جدا شو و جدا نشد و زندگیشو استارت زد با محبت بیشتر و گذروندن وقت و سیاست‌های زنانه و گفت دیکه سراغ گوشی همسرم نرفتم و محکم زندگیم رو ادامه دادم بخاطر بچه هام و اینو هم گفت که از کجا معلوم بعدها ازدواج کنم نفر بعدی بدتر نباشه بعد 8 سال، شوهرش زن دومی رو که صیغه کرده بوذ طلاق میده و این خانم همچنان تو زندگی همسرش هست و طوری به همسرش محبت رو زیاد کرد که چندماه پیش همسرشون خونه رو زد بنام خانم. خانم هم تصمیم گرفت بعد بزرگ شدن پسرش باهم از ایران برن. این اولین تجربه نیست با چند خانم که آشنا شدم و همشون بهشون خیانت شده بود صحبت کردیم. یکی که به زندگی برگشت بدبخت ناراحتی اعصاب گرفته بوذ چون از سفر بصورت اتفاقی برگشت همسبش با خانم دیگه روی تختش بودن. ولی ایشون اول قهر کرد و بزرگترها گفتن دعوا راه نندازه وقیح میشه و مسالمت آمیز زندگی کرد و درس خوند و کار گرفت و بعذ هم جدا شد بعذ 12 سال و الان با دخترش باهم هستن. هدفم اینه که ناگهان تصمیم نگیرین اول منفعت شما هرررررررچند غم انگیزه ولی تو این زنذگی شما نباید ضرر کنین 

دوستان چندتجربه دارم از چندتا خانم که با وجود خیانت همسرشون منزلشون رو ترک نکردن یکی خانم 37 ساله که ...

دوست منم همینطوری از شوهرش خیانت دید اما با محبت بیشتر کنار شوهرش موند بخاطر بچه هاش الانم ظاهرا باهم خوبن اما نمیدونی چقدر سخته بتونی تو چشمای همچین کثافتی نیگاه کنی و حتی باهاش حرف بزنی.منم فعلا بخاطر پسرم موندم اما به سطل زباله بیشتر از اون اهمیت و احترام قائل میشم

می‌دونی ی نفر ب من ی چیز قشنگ گفت. ، گفت زن و شوهر مکمل همند ، باید همو به تعادل برسونند مثلن به من ...

چقدر جالب خوشم اومد حرف جالبی گفته

دوست منم همینطوری از شوهرش خیانت دید اما با محبت بیشتر کنار شوهرش موند بخاطر بچه هاش الانم ظاهرا باه ...

خوب مکردن عزیزم بخاطر بچه ها صبوری کردن حتما بفکر خودشون باشن اگر شد درس بخوننن یا هنر یاد بگیرن بچه شون بزرگ شد نهایتا در آرامش جدا میشن