2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 398 پست
من انگار تو ی دنیا دگ بودم تو ماشین بودیم جیغ مبکشیذم گریه میکردم گفتم طلاقم میدی یا خودمو ميندازم پ ...

اون امار داده خخخ..

خیانت هییییچ توجیهی نداره. اون امار داد چه صیغه ایه...

اگه در حد چت باشه اونم چت ساده میشه با حرف زدن ریشه شو پیدا کنی که علت چی بوده و شاید درست شه.

ولی بقیه‌ش بنظرم هیچ جای بحث و صحبتی نیست

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر همین الان بمیره فردا جشن میگیرم

وای. 

چه بده 

کاش حداقل باعابرو بمیرن یکی از هم محلی ها. می‌ره ی شهر دیگه کار با ی زن می‌ریزه روهم رابطه ... بعد داداشای زنه با تفنگ کشتن جنازه شو فرستادن  .

زنده بدبخت با ۳تا بچه خواست گریه کنه باباش نذاشت گفت سربلندت کرده   وحشتناک بود 

برات از خدای بزرگ آرامش می‌خوام خواهر جان

من انگار تو ی دنیا دگ بودم تو ماشین بودیم جیغ مبکشیذم گریه میکردم گفتم طلاقم میدی یا خودمو ميندازم پ ...

تازه شوهر من طرف اون رو میگیره این بیشتر عذابم میده از اون دفاع کرد جای اینکه از خودش دفاع کند 

من قصد جدایی داشتم یبار ک رفتم دیدم چند نفر ب آدم چشم دارن ترسیدم جامعه ما زن مطلقه رو طعمه میبینن

شما برا خودت حریم داشته باشی چشمم داشته باشن میدونن هیچ گلی نمیتونن بخورن بیخیال میشن. بخاطر این بحثا که ممکنه کسی چشم بد داشته باشه یا بد حرف بزنه پشتت یه عمر خودتو و روح روانتو عذاب نده 

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

چون از اول ب زور شوهرم دادن

خوب چون به زور شوهرت دادن باید بری خیانت کنی ؟حالا که طلاق هم نمیتونی بگیری ،فک می‌کنی با خیانت کردن شرایطت بهتر میشه ؟سعی کن بلند مدت فکر کنی ..راه حلی پیدا کنی ،کاری که تو می‌کنی آخر عاقبت خوبی نداره گل ‌‌.به اون لحظه ای فکر کن خانواده ات و شوهرت بفهمن..انشالله حل بشه مشکلاتت ‌‌

اون امار داده خخخ..خیانت هییییچ توجیهی نداره. اون امار داد چه صیغه ایه...اگه در حد چت باشه اونم چت س ...

من خودم دگ خبره شدم 

هیچ اعتمادی بهش ندارم 

وگرنه هزار نفر. ب منم درخواست دادن 

از بچه بگیر تا مرد پنجاه ساله 

از بیکار بگیر تا بهترین شغل 

منم تو زندگی کمبود داشتم 

اما چی بگم 

شب پو روزم گریس حس میکنم پیر شدم از درون

صبح شد چشمام بسته نشد یک ثانیه به قول دوستمون توی شوکم کاش همشون بمیرن چه زن چه مرد خیانتکار دنیا تمیز میشه