2777
2789
عنوان

ب بسم الله تازه رسیدم خونه ی مادرم اینا بعد چقد بی فکر

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 18 پست
ن عزیزدلم لازم نیس انشاالله سرحال شدم خودم میام توضیح میدم بهت اینجا

باشه گلم هرجور راحتی

من منتظرم فقط زود بهم بیا و بگو

اید تونستم کمکی کنم و از تجربیاتم بگم بهت

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
ن عزیزم منظورمو متوجه نشدید ، برادرشوهره خاهرمو منظورم بود ک اصلا سوای بر این قضیه حال روحیم برا شر ...

اهاااان ی لحظه سکته کردم دختر 🤣🤣

ببین اصلا مهم نیست اون اقا بخاطر اونکه نباید از زندگی کردن فرار کنی اصلا بهش فکر نکن و برو اتفاقا حال روحیتم شاید بهترشه چون توی محیط شاد قرار میگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهاااان ی لحظه سکته کردم دختر 🤣🤣ببین اصلا مهم نیست اون اقا بخاطر اونکه نباید از زندگی کردن فرار کن ...

ن عزیزم از اون شخص یازندگی کردن فرار نمیکنم ..من ازدواج کردم الان و شاید بگم هیییییچ حسی بین من و اون اقا نیست دیگه اصن من به همه ی پسرا ب چشم پدر و برادر نگاه میکنم چون دیگه درست نیس ...و اون زمانم سنم کم بود و درگیر بلوغ و...بخاطر شرایط روحیم گفتم نرم بهتره ک انشالله تو فرصت مناسب تری برم خونشون 

ازحرفاتون بوی دلخوری دل شکستگی خستگی وبغض میاد

متاهل هستم.... باهمسرم شکرخدا زندگی شیرین وعاشقانه ای داریم🧿همدیگه روخیلی دوست داریم🧿😍 .....باهمدیگه شکرخدا خیلی خوشبختیم .....🧿🤲تو قشنگترین قسمت سرنوشتمی عشقم😘🧿🧿