2777
2789
میگه زنمو دوست ندارم

مرتیکه بیشرف!

باهاش حرف نزن لطفا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام گل قشنگم. عزیز دلمحالت چطوره؟

سلام خواهر مهربونم 

خوبی عشقم

سلامتی 

شکر خدا خوبم..امشب خوابم نمیاد از بس ظهر خوابیدم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهر مهربونم خوبی عشقمسلامتی شکر خدا خوبم..امشب خوابم نمیاد از بس ظهر خوابیدم

ای جاااانم. الهی دلت خوش باشه و تنت سالم.

کی اربعین میشه بریم پیاده‌روی ان شاءالله؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
میگه زنمو دوست ندارم

باور نکن بیخود کرده عوضی همه ادمای هول همنجورن وهمین حرفهارو میزنن

بلاکش کن رفته بایکی دیگه ازدواج کرده بعدمتوجه شده دوستش نداره

بگو ارزش من بیشترازاینه که بخوام با یه مرد متاهل هم کلام بشم

ای جاااانم. الهی دلت خوش باشه و تنت سالم.کی اربعین میشه بریم پیاده‌روی ان شاءالله؟

قربونت با دعای خیرت ..در کنار و با شما

.جون من اگر میای بیا باهم بریم هرچند من اهل پیادروی نیستم زیاد😅😅😅

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
سلام خواهر مهربونم خوبی عشقمسلامتی شکر خدا خوبم..امشب خوابم نمیاد از بس ظهر خوابیدم

چی میشد آدم به دوستای همدلش نزدیک بود از نظر مسافت؟

قربونت با دعای خیرت ..در کنار و با شما.جون من اگر میای بیا باهم بریم هرچند من اهل پیادروی نیستم زیاد ...

ای بلاااا...😁 یک دوست عرب خوزستانی دارم، اون هم اهل یاده روی نیست. فقط ماشین و تک تک... بلاها...

چی میشد آدم به دوستای همدلش نزدیک بود از نظر مسافت؟

بخدا

مخصوصا من تنها

دلم یک همزبون میخاد اساسی

قربونت با دعای خیرت ..در کنار و با شما.جون من اگر میای بیا باهم بریم هرچند من اهل پیادروی نیستم زیاد ...

چند تا دوستیم ما... هر سال با هم میریم...میریم نجف و سامرا خادمی میکنیم بعدش هم کاظمین و بعد دوباره نجف...

بعد اونا در میرن! و میرن کربلا... من اگر توفبق داشته باشم پیاده میرم

ای بلاااا...😁 یک دوست عرب خوزستانی دارم، اون هم اهل یاده روی نیست. فقط ماشین و تک تک... بلاها...

ای تک تک یا همون ستوته اوووف اینقد راحته🤣

چند تا دوستیم ما... هر سال با هم میریم...میریم نجف و سامرا خادمی میکنیم بعدش هم کاظمین و بعد دوباره ...

ان شالله روزی هرساله با تن سلامت و دل خوش

خیلی دوست دارم تا هوا خنکه برم 

ان شالله روزی هرساله با تن سلامت و دل خوشخیلی دوست دارم تا هوا خنکه برم

برو عزیزم... من مرخصی ندارم. وگرنه دلم میخواست تو خنکی برم