2777
2789
عنوان

مدیوم و حس ششمی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 200 پست
ببخشید پیام دومتون یکم ناراحتم کرد و حس ‌کردم تنده برای همین تند جواب دادم.. من معتقدم هر چیزی درسی ...

ولی من از جواب شما ناراحت نشدم چون واقعا هم عصبی هم پرخاشگر هستم حتی توی خونه حتی با دخترم ...دست خودمم نیست خودم بیشتر ناراحت میشم همه اینا درست گفتی...فقط جان من بگو الان چی تو ذهنم ؟؟چی میخوام بدونم 

خیلی خوبه که شکرگزاری میکنید. سعی کنید روی کاغذ بتویسید‌ بگید خدایا ممنونم شکرت ک بهم بچه ای سالم دا ...

عاشق طبیعت هستم و اتفاقا تو خونه هم یه عالمه گل نگه میدارم خیلی هم دوست شون دارم بهم انرژی میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاهش میکنم ازمن بگو هرچی میدونی توروخدا دعات میکنم

سعی کن روی توانمند سازی خودت کار کنی. یا یه مهارت یاد بگیر. که برات خوبه‌....اگر بتونی یه کار خونگی برای خودت دست و پا کنی خوبه. چون خیلی فکر و خیال میکنی‌ اینطوری ذهنت آروم میشه... .

.بیین اینایی ک میگم واقن حسی عه. من اصلن و ابدا آموزش ندیدم و واقن سرخود یه چیزی میگم شاید و حتما امکانش هست اشتباه باشه...  

احساس میکنم هم خیلی افکار منفی داری، سعی کن با افکار مثبت جایگزین شون کنی

شرط اول اینه که کتاب بخونی 😉 یکی به همه میگفت من همیشه صحبت های آقای الهی قمشه ای رو گوش میدم و ازش میپرسن که خب یکی از حرفاشو بهمون میگی؟؟؟؟ ( طرف سکوت میکنه و نمی دونه چی بگه)) ! اون شخص فقط صحبت های شیرین رو گوش میکرد و واسش جذاب بود ولی قدرت تفکر اون صحبت رو نداشت ،  کتاب باعث روشن شدن مغز میشه و البته کتاب هایی در همین موضوع ،، چه کسی پنیر مرا برداشته اثر اسپنسر جانسون رو حتما خوندی،، و چهار اثر از فلورانس؟ و قانون جذب؟ و انرژی درمانی؟؟ و شفای زندگی؟؟و کتاب راز؟معجزه شکر گذاری؟  و ازین قبیل...  اینا بی تاثیر نیستن ، میدونم خوندی و اگه نخوندی حتما بخون .. بعد در موردش صحبت میکنیم گلم😀😉 البته تو حس قوی که داری شکی نیست ولی جواب یکی از سوالاتت بود .. ب هر حال. موفق باشی عزیزم ❤

عاشق طبیعت هستم و اتفاقا تو خونه هم یه عالمه گل نگه میدارم خیلی هم دوست شون دارم بهم انرژی میدن

سعی کنید خشمتون رو مدیریت کنید پس

هرکس از یه چیز انرژی میگیره... شما از گیاه و خاک احتمالن انرژی میگیرید و این گیاه هارو حفط کنید ک براتون خوبخ

منو نصفه ول کردی بقیه ش هم بگو دیگه

میگم بهت صبور نیستی..  بیا اینم یه نشانه اش 

بخدا گوشیم خرابه، با یه بدبختی دارم تایپ میکنم

والا نمیدونم چی از خدا میخوای ولی از خدا میخوام نیت دلت رو حاصل کنه. و ایشالا به مراد دلت برسی‌ برات دعا میکنم و برات انرژی خیر میفرستم. 

عزیزم لطفا واسع منم بگو خواهش میکنم

مجردی؟ ازدواج با عشق حس میکنم برات. 

خواسته ای داری و آرزویی، که با تلاش و کوشش بهش میرسی... یه سفر در پیش دارید یا براتون مهمون میاد ک خوشحال میشی.