2777
2789
عنوان

مدیوم و حس ششمی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 196 پست
ممنونم من خوب متوجه نشدم یعنی اگه خودم بهش پیام ندم بهم سفارش نمیده

سلامت باشی.. نه نه، پرسیدید سفارش میده؟ گقتم اگر ازش خبری نشد خودت هم میتونی پیام بدی. سوره واقعه رو عصرها بخون. روزیت زیاد میشه‌.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری کرد از ناراحتی سقط کردم .خواهرشوهرمه.

عزیزممم، خیلی ناراحت شدم ک بچه تونو از دست دادید. امیدوارم هرچه زودتر باز دامنتون سبز بشه. مطمئنم مادر خیلی خوبی میشی. 

و اینکه این خانم هم کارمای کارش رو پس میده، شک نکن

سلام فدات میشه بگی دوستم داره یانه ،وته قضیه چی میشه

ادم پر انگیزه و پر انرژی هستی... روابط عمومی بالایی داری. راحت دوست پیدا میکنی و با آدم ها صمیمی میشی. سعی کن یکم محتاط باشی توی روابطت و انقد ب آدم ها زود اعتماد نکنی...بهت شایدحس خوبی داشته باشه ولی تو پا پیش نزار و تو هیییچ رابطه ای پیش قدم نشو. بزار اونا بگن و تو تصمیم گیرنده باشی. 

اروپا صددرصد ویزا میشی نگران نباش.آمریکا شمالی ریسکی عه اخرای شهریور سرکلاس میری نگران نباش اکی عه.

عزیزم من تا 10 روز دیگه نیاد ریجکتم، شهریور کسی سر کلاس میشینه که الان اپلای کنه

عزیزم من تا 10 روز دیگه نیاد ریجکتم، شهریور کسی سر کلاس میشینه که الان اپلای کنه

سیستم اروپا رو نمیدونم چطوری عه ولی همه دانشگاه ها میتونی ترمت رو عقب بندازی و فرصت بگیری. از اونطرف هم همه استادا از شرایط ایران و ویزاش خبر دارن. اگر صلاح میدونی با استادت صحبت کن‌. و اینکه کلی از بچه ها هستن ک یک سال مثلن تو پروسه کلیرنس بودن و با کمک و درک استاد بلخره ویزا رو گرفتن و تونستن برن... بعدم پروسه اپلای برای همه یکسان نیست، یکی استادش رو آبان و آذر پیدا میکنه، شهریور میره سرکلاس، یکی هم بعداز عید پیدا میکنه و باز شهریور میره سرکلاس. واقن سیستم شانسی عه یکمی