2777
2789
عنوان

مدیوم و حس ششمی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 198 پست
خیلی داماد و خانواده داماد و دوست دارن .هرچی شوهرم میگه مواظب باشین به گوششون نمیره دوساله عروسی کرد ...

خوب میگم دیگه اینا یه ریش سفید میخان که بگن خوبیت نداره ردش کنن خونه ببین کلا خیلی میخانشون این فرقه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجوریام نیست خواهش میکنم گلم خدا اگاع برماست الهی خدا دسته خانوادتو بگیره از میون این ظالما ای باب ...

انشالله عزیزدلم

ببخشید توروخدا انقدر سوال میپرسم اذیتت میکنم آخریشه بخدا 🤣

خواهرم کنارمه هی میگه ازش بپرس من با دوست پسرم ازدواج میکنم یا نه؟ چون طلاق گرفته یه بچه هم داره

و اینکه خودم شاغل میشم درآینده؟

ببخشید بازم اذیتت کردم

خوب میگم دیگه اینا یه ریش سفید میخان که بگن خوبیت نداره ردش کنن خونه ببین کلا خیلی میخانشون این فرقه

اره دامادشون هرروز دستور غذایی هم میده درصورتیکه شوهرم کاراشونو انجام میده اصلا به ما اهمیت نمیدن...بنظرت تا ابد همینن فرق میزارن؟

منکه خسته شدم از این رفتارشون...

اره بگو

سنت اگر بالاس یک مقداری (۲۵، ۲۷ ب بالا) و فامیل حسود دارین، سعی کن همه چیزت رو قایم کنی. خواستگار اومد مثلن نگید تا جور نشده... چشم و نظر هم روتون زیاده... ساده هم تشریف دارید... بقول معروف دنیا دیده و گرگ نیستید... قلب مهربونی داری، و چوب مهربونی ت روهم خوردی حتی... اگر جور شد و ازدواج کردی، ازدواج با عشقی رو خواهی داشت. یه پسر خوب با خانواده کم جمعیت رو برات حس میکنم

تو هم راجبم حدس بزن

وای برگامگفتم خونه با مشارکت میگیرید هاحالا شاید همین خونه رو ب اسمتون زدن یا پول تون رو دادن خونه خ ...

خیلی تو فکر کار خونگیم اما پولشو ندارم قبلا انلاین شاپ داشتم جمع کردم انلاین شاپو اما خیلی دلم میخواد برم سرکار اما بچمو کجا بذارم؟ منتظرم بچم ۲ سال دیگ رفت مدرسه خودمم برم سرکار