2777
2789
عنوان

هیچوقت اونایی که خیلی دوس دارن بچه داشته باشن رو درک نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه که نباید دوست داشته باشن طبیعیه

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

درسته

حتی گاهی وقت شونه کردن موهاتو هم نداری

ولی بچه خیلی شیرینه

من قبل بچه خیلی آدم فعالی بودم،ولی الان به خاطر بچه هام خونه نشینم

یه بچه ۱۶ ماهه دارم که کل وقتم مال اونه

ولی داشتنش رو به نداشتنش ترجیح میدم

من کلا از بچه ها خوشم نمیومد. چند سال اول ازدواج هم دوست نداشتم، کم کم نیازش حس شد به جایی رسید که با جون و دل میخواستم باشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
البته خیلی دوست داشتنی هستن بچها و دوسشون دارم نه ک از بچه بدم بیاد

منم سیونه سالمه بچه دار نمیشم 

باور کن اونقد ک فشار و ترحم دیگران باعث میشه بچه بخام 

خودم ته دلم نمیخاد 

ینی نباشه هم برام وحشتناک نیس 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

یادم نمیاد قبل دخترم چیکار میکردم اصن روزام چطوری بود الانم دو سه ساعتی بره بیرون دیوونه میشم 

ی روزی میبینید تو‌ زندگیتون جاش کمه خونه دارید پول دارید سفراتونو رفتید دیگ بچه میخواید حتی با مسئولیت های زیادش 

منم شمارو درک نمیکنماینکه تمام روح و قلبتو برای بالندگی یه انسان بدی نهایت زندگیهیکی از صفات خداست

عزیزم منظورم با کسانی هست که به هر دری میزنن که باردار شن به نظرم هر موقع وقتش باشه خدا میده 

من الان اصلا دوس ندارم

منم سیونه سالمه بچه دار نمیشم باور کن اونقد ک فشار و ترحم دیگران باعث میشه بچه بخام خودم ته دلم نمیخ ...

دقیقا حرف منو زدی 

میان میگن وای معنی خوشبختی رو حس نمیکنی تا بچه نداری😵‍💫