2777
2789
عنوان

به نظرتو مظلوم ترین عضو بدن کجاست😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 72 پست
@ملکه70 بیا توام بگو

چیه 

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣😂😂

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

@ملکه70 بیا توام بگو

چشمه فک کنم 😐😐🤣🤣🤣

👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯🤣🤣🤣🤣🌹🌹

نظرم و گفتم‌ مثل همه، چی‌ واست خنده داره؟ اینکه لودگی‌ تو نظرم‌ نبود؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😂👀

👀🤣🤣🤣

اسی من اول می خواستم بگم قلب بعد گفتم نه مغزم مظلوم تره بعد به این نتیجه رسیدم که پوستم از همشون مظلوم تره 😑😐🥺 همش یا هرچی مواد آرایشی بوده بهش زدم بعد جوش زده ترکوندم 😑 گاهی جای جوش ها رو کندم .مثلا خواستم ازش مراقبت کنم رفتم فشیالِ تخصصی زنه گند زد منافذ پوستم باز شد بعدشم هرکَس و ناکَسی محصول مراقبتی معرفی کرده از ژل و آبرسان و... زدم به پوستم دیدم بدتر شد دیگه کلا بی خیالش شدم فقط سفید آب میزنم بدبخت الان که چروک میشه بهش فحش هم میدم میگم شانسِ من چه پوستِ خرابی نصیبم شد 😐😑 فکر کنم روز قیامت تنها عضو بدن که حلالم نکنه پوستم باشه🥺🥲🤦‍♀️

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
نه دیگه واقعا خابم میاد شب بخیر❤️

شبت بخیر عزیزم منم دارم میرم 

این ملکه هم پیداش نیست

اره خب راستش دیر ب دیر میام 💁‍♂️اَی خِداااا کالباسو خودم گفتم افتاد سر زبونتون خودم گفتم ک لعنت بر ...

تو نمیگفتی ام خودم این اسم روت میذاشتم 😕 

مهندس سرش شلوغ دیر به دیر میاد سایت😂

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337