من اصلا خوابم نمیبره سخته بخوابم بدون اون نمیدونمم چیکار کنم
من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه منظورتون ترسه که من آدمی نیستم که بترسم با این چیزا
مادرشوهرم پیشمه
البته اگه اون هم پیشم نباشه باز نمیترسم چون تجربه داشتم تو مجردی
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
از شانسم الان یکی تایپک اجنه گذاشته 😂خدایاا من میترسم 🥲😂
من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.
اگه منظورتون ترسه که من آدمی نیستم که بترسم با این چیزا مادرشوهرم پیشمه البته اگه اون هم پیشم نباشه ...
وای خوش به حالت وای من نمیتونم شبا میترسم تنها باشم
من برعکس زودتر میخوابم چون شوهرم خونه باشه تا دیروقت بیداره 😂
باز خوبه بیداره حداقل یکی بالا سرته نمیترسی 😂
ترسو نیستم چند سالیه اینطوری شدم توخونه ویلایی با بچه کوچیک تنها میمونم مامانم میگه بیا پیش ما میگم نه ولی محرد بودم ساعت شش غروب تو اپارتمان تنها میموندم سکته میکردم
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی